Drama Bidadari Salju Episod 19 Full. Mulai 15 Disember 2020, Drama ' Bidadari Salju ' akan mula ditayangkan. Drama ini diadaptasi dari novel karya Mia Kiff. Drama ini akan menggantikan drama cinta sekali lagi yang telah tamat siarannya. Antara pelakon utama Adam Lee dan Sweet Qismina. jom tonton Drama Bidadari Salju Episod 19 Full di bawah ini ya.


Drama Bidadari Salju Episod 19 Full


Antara barisan pelakon lain dalam drama ini adalah Sweet Qismina, Adam Lee, Nazrief Nazri, Zaki Azeman, Syazuwan Hassan, Jasmine Suraya, Fimie Don, Chacha Maembong, Jaja Iliyes, Zulkifli Ismail, Rosnah Johari, Lisdawati, Lan Zailan, Silfeny Osman, Aqil Taqeeuddin, Siti Khadijah , Nizam Kama, Ainaa Azhari, Puteri A'teeqah, Damia Qaissarah  

Bagi yang terlepas episod sebelum ini, boleh tonton di episod 10(klik).

Berikut merupakan Drama Bidadari Salju Episod 19 Full untuk tontonan anda.

Drama Bidadari Salju Episod 19 Full

Mengisahkan Kayra yang sering menjadi mangsa buli dan selalu dihina di sekolah kerana paras wajahnya yang tidak cantik, penampilannya yang selekeh dan kemiskinannya. Hariz, pelajar seniornya selalu mencari fasal dengannya hampir setiap hari. 

Hariz terlalu membenci gadis ini hingga dia tergamak melemparkan fitnah yang meragut maruah dan harga diri gadis ini sehingga dia dipulaukan oleh ayah sendiri dan orang kampung. 8 tahun berlalu, 

👇👇LINK FULL - https://wetv.vip/en/play/r3qo5vjojle3n4x-Bidadari-Salju/u0035k3c6ts-EP6--Bidadari-Salju

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Anda dah tengok episod 18? Jom sambung tonton episod 20 (klik)

Kayra akhirnya berjaya bangkit dari kejatuhan itu dan berjaya dalam hidupnya. Namun akibat kisah silam yang memeritkan membuat dia membenci lelaki, cinta dan perkahwinan. Hariz sentiasa dibayangi dosa-dosa silamnya dan Kayra tidak pernah lupus dalam ingatannya.

Drama Bidadari Salju Full Episod (TV3)

Dalam diam, rasa cinta tiba-tiba mekar dalam hatinya. Memang jodoh dan pertemuan di tangan Tuhan. Rupa-rupanya lelaki yang dibenci dan didendami sampai mati ini adalah jodohnya.  

Jangan lupa saksikan drama bidadari salju full episod ni tau !

Post a Comment

Previous Post Next Post