Drama Takdir Yang Tertulis Episod 4 Full. Drama baru 'Takdir Yang Tertulis' akan mula bersiaran pada 21/1/2021. Drama ini akan menggantikan drama bougainvillea yang telah selesai tayangannya. Antara pelakon yang terlibat adalah Nazim Othman, Nad Zainal, Elvina Mohamad, Alvin Chong dan ramai lagi. Berikut merupakan info berkaitan Drama Takdir Yang Tertulis Episod 4 Full. untuk bacaan anda.


Drama Takdir Yang Tertulis Episod 4 Full
Drama Takdir Yang Tertulis Episod 4 Full.

Drama ini mengisahkan mengenai konflik rumah tangga apabila hadirnya orang ketiga dalam sepasang suami Isteri. Orang ketiga ini pasti mempunyai niat untuk merobhkan bahtera perkahwinan yang telah dibina. 

Juweta, seorang wanita yang angkuh dan mementingkan diri. Sikapnya yang dingin bukan sahaja mengundang rasa kurang senang pekerjanya malahan kepada suaminya, Azlan. Azlan hanya mampu bertahan dengan karenah isterinya itu. Walaupun sikap Juweta seperti itu, namun Juweta tetap seorang ibu yang penyayang kepada anaknya, Mika.


Jom Tonton Drama Takdir Yang Tertulis Episod 4 Full .

👇👇


Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!


Kehadiran Ruhila, kawan baik Juweta banyak membantu Juweta sebagai pembantu peribadinya. Persahabatan mereka bermula sejak dari zaman kolej bersama dengan Azlan dan Ean. Bagi Juweta, Ruhila seorang kawan yang boleh diharap dan banyak membantunya termasuk menjaga Mika bila Juweta terlalu sibuk dengan syarikatnya.


Sementara Azlan cuba membuktikan dia mampu menggalas tanggungjawab besar dalam satu projek syarikat Juweta. Namun tindakan Azlan itu mengundang kemarahan Juweta kerana cuba membelakanginya. Azlan mula tak tahan dengan perangai Juweta yang tak berubah sejak perkahwinan mereka. Sehingga Azlan mengambil keputusan yang drastic sehingga mengundang rasa terkejut kepada Juweta.


Drama ini mempunyai 15 episod dan akan mengambil  slot Samarinda. Ia akan ditayangkan pada hari Isnin hingga Khamis jam 10 malam.


Ini senarai penuh pelakon yang terlibat yang terdiri daripada Nazim Othman, Nad Zainal, Elvina Mohamad, Alvin Chong, Isaac Iman, Didie Alias, Uchee Fukada, Iman Suhana, Muaz Fitri Maslan, Afidah Bee.


Post a Comment

Previous Post Next Post