Drama Aku Yang Kau Gelar Isteri Episod 4 Full. Jom tonton drama 'Aku Yang Kau Gelar Isteri' yang akan mula ditayangkan di TV3. Antara pelakon yang terlibat adalah Nadia Brian, Adi Putra, Sharifah Sakinah dan Atiq Azman. Hanya mempunyai 15 episod, drama ini akan menggantikan drama Takdir Yang Tertulis yang telah tamat siarannya. Jom Tonton Drama Aku Yang Kau Gelar Isteri Episod 4 Full untuk bacaan anda. 


Drama Aku Yang Kau Gelar Isteri Episod 4 Full


Drama Aku Yang Kau Gelar Isteri Episod 4 Full

Nadia Brian memegang watak sebagai Raihani dan Adi putra pula sebagai Ezlan. Sharifah sakinah sebagai Laila dan Atiq Azman sebagai Pian.

Ia bermula dari aktiviti campfire yang dihadiri oleh 10 orang sahabat berusia 18 tahun bagi yang dianjurkan oleh mereka sendiri. Ezlan, 18 sedang menceritakan sebuah kisah seram membuatkan ramai remaja takut terutamanya remaja perempuan. 

Sedang leka mendengar kisah seram yang disampaikan oleh Ezlan, Ezlan menyergah dengan kuat membuatkan Raihani, 18 terkejut lalu memaut lengan Ezlan. 


Jom Tonton Drama Aku Yang Kau Gelar Isteri Episod 4 Full di bawah. 👇👇


Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Semua orang bergelak ketawa kerana keletah Ezlan yang melucukan walaupun dia sedang bercerita tentang hantu. Raihani menepuk-nepuk bahu Ezlan dengan manja. 

Jelas keserasian Raihani dan Ezlan. Kekacakkan dan keletah Ezlan ditenung lama oleh Laila, 18. Jelas, ada rasa cinta melalui anak mata Laila

Dendam Laila terhadap Raihani selepas dia berkahwin dengan Ezlan. Laila kata kalau dia tak dapat Ezlan, Raihani pun tak boleh dapat Ezlan. Ezlan bercerita sebuah kisah seram lalu menyergah dengan kuat membuatkan Raihani terkejut dan memaut lengan Ezlan.

Maka bermulalah cerita sihir menyihir diantara mereka. Mampukah hubungan Ezlan dan Raihani kembali pulih atau Laila yang akan berjaya melangsaikan dendamnya?

Antara pelakon lain yang terlibat adalah Nadia Brian, Adi Putra, Sharifah Sakinah, Atiq Azman, Baby Azreen, Aznah Hamid, Rosli Rahman Adam, Kuza, Zaki Azeman, Lana Nodin, Ummar Dzariff, Laura Olivia.

Kalau nak tahu, kenalah tengok cerita ini di TV3 ya.


Post a Comment

Previous Post Next Post