Drama Rahimah Tanpa Rahim Episod 18 Full. Drama bersiri terbaru iaitu Drama 'Rahimah Tanpa Rahim' yang akan disiarkan di TV3. Memiliki 28 episod secara keseluruhannya dan akan menggantikan drama bidadari Salju yang tamat tayangannya.Antara pelakon yang terlibat adalah Azlee   Khairi, Puteri Aishah, Hafidz Roshdi, Ezzaty Abdullah dan ramai lagi.  Berikut merupakan Drama Rahimah Tanpa Rahim Episod 18 Full. untuk tontonan anda.


Drama Rahimah Tanpa Rahim Episod 18 Full


Drama Rahimah Tanpa Rahim Episod 18 Full.

Drama ini mengisahkan tentang perjalanan kehidupan seorang wanita tanpa rahim. Rahimah telah bertemu dengan Jauhar, seorang pengasas pertubuhan rumah remaja bermasalah. Namun, hubungan mereka tidak direstui oleh ibu Jauhar.

Pak Kob cuba menutup kesalahan dan sengaja meniup gosip tentang niat jahat Jauhar terhadap remaja di kampung. Adli yang semakin mencemburui hubungan baik Jauhar dan Rahimah juga bertindak menokok tambah keadaan itu. 


Jom tengok Drama Rahimah Tanpa Rahim Episod 18 Full di bawah.

👇👇


FULL LINK 

https://www.iq.com/play/1eoc7sm6bhhfrmrp=home&frmb=focus_banner_1&frmrs=click


Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Pada ketika itu, Jauhar yang mempunyai sebuah pejabat kecil di situ sedang merangka aktiviti lanjutan seperti membuat kraf, sukan dan motivasi yang membabitkan remaja dan remaja bermasalah. Namun, Jauhar menghadapi tekanan atas tuduhan itu.  

Selepas mendapat nasihat daripada Tuk Ketua, dia terpaksa menangguhkan seketika kerja-kerja amalnya yang berpusat di kampung itu lalu kembali ke Kuala Lumpur  untuk menyelesaikan masalah bisnes di cafenya.

Ini senarai pelakon dalam drama ini yang terdiri daripada Azlee Khairi, Puteri Aishah, Hafidz Roshdi, Ezzaty Abdullah, Liza Abdullah, Amelina, Mustaqim Bahadon, Sera Melissa, Anne Abdullah, Diana Dee, Badrul Muhayat, Farhan Asri, Azri Iskandar, Che Kem, Kween Keela, Lana Nodin, Zalfa Zin 

Waktu Tayangan pula pada setiap hari Isnin hingga Jummat pada jam 7 malam.


Post a Comment

Previous Post Next Post