Sinopsis Drama Aku Yang Kau Gelar Isteri (TV3 2021)

Sinopsis Drama Aku Yang Kau Gelar Isteri (TV3 2021). Jangan lupa untuk tonton drama 'Aku Yang Kau Gelar Isteri' yang akan di tayangkan di TV3. Antara pelakon yang terlibat adalah Nadia Brian, Adi Putra, Sharifah Sakinah dan Atiq Azman. Hanya mempunyai 15 episod, drama ini akan menggantikan drama Takdir Yang Tertulis yang telah tamat siarannya. Berikut merupakan Sinopsis Drama Aku Yang Kau Gelar Isteri (TV3 2021) untuk bacaan anda. 


Sinopsis Drama Aku Yang Kau Gelar Isteri (TV3 2021)


Sinopsis Drama Aku Yang Kau Gelar Isteri (TV3 2021)

Drama ini akan mula ditayangkan pada 17 Febuari 2021 dan akan bersiaran pada hari  Isnin-Khamis, Jam 10:00 malam 

SIARAN TV : Slot Samarinda TV3

Antara pelakon lain yang terlibat adalah Nadia Brian, Adi Putra, Sharifah Sakinah, Atiq Azman, Baby Azreen, Aznah Hamid, Rosli Rahman Adam, Kuza, Zaki Azeman, Lana Nodin, Ummar Dzariff, Laura Olivia

Nadia Brian memegang watak sebagai Raihani dan Adi putra pula sebagai Ezlan. Sharifah sakinah sebagai Laila dan Atiq Azman sebagai Pian.

SINOPSIS 

Drama seram ini mengisahkan tentang dendam Laila terhadap Raihani selepas dia berkahwin dengan Ezlan. Laila kata kalau dia tak dapat Ezlan, Raihani pun tak boleh dapat Ezlan. Ezlan bercerita sebuah kisah seram lalu menyergah dengan kuat membuatkan Raihani terkejut dan memaut lengan Ezlan.

Maka bermulalah cerita sihir menyihir diantara mereka. Mampukah hubungan Ezlan dan Raihani kembali pulih atau Laila yang akan berjaya melangsaikan dendamnya?

Kalau nak tahu, kenalah tengok cerita ini di TV3 ya.


Post a Comment

Previous Post Next Post