Sinopsis Drama Bukan Kahwin Paksa

Sinopsis Drama Bukan Kahwin Paksa. Drama tahun 2020 ini iaitu drama ' Bukan Kahwin Paksa ' akan ditayangkan semula di tv3. Antara pelakon yang terlibat adalah Kamal Adli dan Hannah Delisha. Drama ini hanya memiliki 13 episod dan akan mula tayangan pada 13 Febuari 2021. Tarikh tayangan pertama adalah pada 7 Februari 2020, setiap Rabu hingga Jumaat pukul 9 malam di TV3. berikut merupakan Sinopsis Drama Bukan Kahwin Paksa  untuk bacaan anda.


Sinopsis Drama Bukan Kahwin Paksa
Sinopsis Drama Bukan Kahwin Paksa 


Pada mulanya, mereka dipertemukan dalam situasi yang tidak menyenangkan yang menyebabkan mereka ditakdirkan menjadi musuh. Disebabkan tersalah e-mel, mereka kemudian menjadi kawan baik di alam maya. Sehinggalah mereka ditakdirkan jatuh cinta melalui panggilan telefon.

Izz Rizqin mengorbankan cintanya demi keluarganya. Membawa diri selepas kekasihnya, Ariyana ditunangkan dengan abang long Azz Rizqin.

Antara barisan pelakon lain dalam drama ini adalah Kamal Adli, Hannah Delisha, Danial Dashuki, Alya Iman, Oktovia Manrose, Afiq Muiz, Husna Mustaffa, Jasper Supayah, Ziela Jalil, Shah Rezza, Liza Abdullah, Watie Sadali , Dhia Irdina, Qistina Khaled, Izzeandra, Chiwan Chilok, Adam Malek.Dara Safiya pula tidak percaya kepada cinta selepas dia dicurangi Ryan. Dia mahu membujang sampai ke tua menjaga mama dan papanya.


Kedua-dua keluarga mereka mencadangkan calon pilihan dan mereka bersetuju. Tanpa mengenali mereka hanya akan berjumpa di hari pernikahan.

Selamat menonton!

Post a Comment

Previous Post Next Post