Drama Camelia Episod 14 Full. Tidak lama lagi aku ditayangkan drama 'Camelia' yang pernah ditayangkan pada tahun lepas. Hanya 15 episod drama lakonan Diana Danielle dan Fahrin Ahmad ini pasti menarik untuk di saksikan. Jalan cerita ringkasan drama camelia ni pun dah menarik, inikan pula jalan cerita sebenarkan. Jomlah kita tonton Drama Camelia Episod 14 Full di bawah ini.


Drama Camelia Episod 14 FullTonton Drama Camelia Episod 14 Full

Drama ini mengisahkan tentang kehidupan sebuah keluarga yang porak peranda disebabkan perangai anak-anak yang suka meroyan.Pada tahun 1999, 3 adik-beradik, Malik, Mariam dan Marina tinggal bersama ibubapa mereka, Halim dan Zainab, dan nenek sebelah mak mereka, Tok Su. Mereka bukan keluarga kaya, mengerjakan sawah yang dipajak.

Mariam tertekan semenjak kecil kerana selalu dipandang rendah oleh neneknya, Tok Su. Tok Su sering lebihkan adiknya, Marina yang dikatakan amat cantik berbanding dirinya.

Episode 14 Drama Camelia Full

👇👇


Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!


Walaupun emak, ayah dan abang angkatnya, Malik berada dipihaknya Mariam tetap tertekan. Kejahatan Marina juga membuatkan Mariam trauma. Tekanan dan trauma yang berterusan kemudiannya telah menyebabkan  Mariam memiliki 'split identiti'.


Malik yang akhirnya menjadi suami Mariam harus berusaha untuk mengembalikan Mariam sebelum Camelia mengambil alih sepenuhnya badan Mariam. Malik berharap kekuatan cinta mereka berdua yang dipupuk sedari kecil dapat mengalahkan 'Camelia'.

Selamat menonton !Post a Comment

Previous Post Next Post