Drama Masih Ada Rindu Episod 10 Full. Sebuah karya drama 'Masih Ada Rindu' yang dilakonkan oleh Mimi Lana dan Farid kamil akan mula bersiaran pada 2 June 2021. Drama ini akan menggantikan drama sabarlah duhai hati yang telah tamat tayangannya.

Drama Masih ada rindu ini mengisahkan tentang percintaan di antara Syafika dan Hakim yang tidak direstui oleh ibu mereka. Dapatkah mereka kekal bahagia?


Drama Masih Ada Rindu Episod 10 Full
Drama Masih Ada Rindu Episod 10 Full

Kisahanya bermula apabila Syafika berkahwin dengan Hakim tanpa restu ibunya. Kesian Syafika apabila jodohnya itu tidak kekal lama. Hakim meninggal dunia.

Selepas itu, barulah Syafika sedar yang dia sekarang mengandung anaknya dan hakim.

Tonton Episod Drama Masih ada Rindu Episod 10 Full.

👇👇

Jom tonton episod 8 di sini -  

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Kehadiran cahaya mata itu menambah kekuatan dirinya untuk meneruskan hidup. Hadi merupakan adik ipar kepada Syafika. Dia pula telah jatuh hati dengan Syafika setelah pemergian abangnya.

Hadi meluahkan rasa, Syafika pula masih keliru. Terima atau Tidak?

Sinopsis Episod 10


Zaleha mula nak cari pasal dengan Hadi. Dia nak tunjukkan yang dia tak suka dekat Hadi.

Hadi sedar yang zaleha tak suka dekat dia. Hadi dah buat banyak benda untuk ambil hati ibu mertuanya itu tapi dia rasa usaha dia tu sia-sia saja.

Hadi hanya minta Fika tangguh belajar, tapi zaleha tak setuju sebabnya itu saja cara dia nak bagi Imran rapat dekat Fika.

Sebabtu dia bangkang bila Hadi minta Fika tangguh belajar. Hadi mengamuk bila dapat tahu Imran datang jumpa Fika sampai malam.

Gaduh besar Fika dan Hadi. Hadi minta Fika jaga kehormatan dia sebagai suami. Jangan berdua-duaan dengan lelaki yang bukan mahram. 

Nasha cuba sibukkan Hadi sehingga dia abaikan Fika. Fika call hadi ketika hadi sibuk bekerja. 

Fika marah hadi sebab dia baru tau yang Nasha dan hadi pi johor dan tinggal sekali. Fika rasa dia di khianati.

Fika mula ungkit yang kalau Hakim masih hidup mesti hakim lebih jaga dia dan tak buat dia sakit hati macam hadi buat dekat dia.

Nasha pula guna bomoh untuk dapatkan apa yang dia nak. Dia nak guna ilmu guna-guna.

Hadi terasa hati bila Fika comparekan dia dengan Hakim. Hadi sentiasa cakap dia sayang fika dan dia minta fika tolong faham perasaan dia bila fika salah sebut nama hakim dekat hadi. 

Dia dah cuba yang terbaik untuk bahagiakan fika dan adam.


Senarai Pelakon Drama Masih Ada Rindu (TV3 2021)

Antara pelakon yang terlibat adalah  Farid kamil, Mimi Lana, Halim Radzi, Dayang Areeda, Kuna Muzani, Rahim Jailani, Aleza Shadan, Fahmi Reza, Aishah Ilias, Sri Idrina, Nurulazia 

Untuk pengetahuan anda, drama ini mempunyai 16 episod sahaja dan akan bersiaran pada setiap isnin hingga jumaat jam 7 malam.

Jangan lupa tengok tau !


Post a Comment

Previous Post Next Post