Sinopsis Drama Love Elsa Episod 9 Full. Semalam aku ada kongsikan ringkasan episod 8 kan. Jadi dah alang-alang aku tengok tu, aku pun kongsikan lah ringkasan episod 9 pulak. Drama ni makin pelik pulak bila ada watak-watak baru muncul. Macam dalam episod 9 ni ada watak Imran Adam Hakim muncul dan datang untuk tuntut hak daripada reza. Katanya adik beradik. Betul ke fake ni? Jom baca ringkasan love elsa episod 9 di bawah ni jer ya.


Sinopsis Drama Love Elsa Episod 9 Full


Sinopsis Drama Love Elsa Episod 9 Full

Dibawah ni aku kongsikan sinopsis ringkas drama love elsa episod 9 untuk bacaan korang ya. Baca betul-betul tau! jangan tertinggal satu pun, rugi kalau terleps tu. hehehe.

// Reza terdengar perbualan Uncle Zamir dengan Amara. Uncle zamir kan risau dekat amara jadi dia nak amara pindah dan tinggalkan Reza.

Reza pun minta amara pindah sebab dia tak mampu nak jaga amara. dia tak mau amara terlibat dan jadi mangsa dalam kes yang dia nak siasat tu.

Tapi amara bertegas nak tolong reza.

Kamarul pula rasa dia dalam bahaya. dia dah mula cuak bila reza report polis pasal Syaf. 

Imran nak cara Reza. * Ini watak baru yang aku bagitau tu.

Uncle Zamir pula tiba-tiba pergi jumpa reza dekat Office. Uncle zamir minta reza untuk pujuk amara tinggalkan reza. tapi reza kata dia dah cuba dan dia minta untuk hormat keputusan amara.

Amara belum buat keputusan untuk pindah atau tak? Dia risau dia akan jauh dengan rezza.

Tuan Elias cuba berbaik semula dengan Mona isteri dia. Dia risau mona akan tinggalkan dia dan ikut lelaki lain. Dia mintaa maaf sebab terlalu sibuk dengan kerja dia sampai lupakan mona.

Amara buat keputusan untuk pindah dari rumah yang dia duduk tu. Dia bincang dengan uncle zamir. Uncle seperti biasa ingatkan amara mengenai kehidupan realiti. dia tak mau amara terkhayal. 

Imran adam hakim jumpa reza adam hakim di rumah Reza. Terkejut si reza bila dengar nama tu, dia tak tau yang dia ada saudara lain.

Imran datang sebab nak tuntut hak dia sebagai anak kepada ayah Reza. Share dia dalam companny tu. Tapi reza tak puas hati sebab dia masih belum yakin dengan si Imran.

Imran cerita yang dia anak adam hakim (bapa reza) hasil dari perkahwinan pertama bapa reza dengan mak dia. selepas setahun berkahwin, bapa reza bercerai dengan mak imran dan berkahwin dengan mak reza.

Habistu, reza minta imran buat DNA test untuk konfirm kan benda tu.

Reza jumpa dengan ahli pengarah syarikat untuk serah kuasa pada dia.

Kamarul nak lari keluar negara untuk larikan diri, bapa dia mengamuk marah bila dia tahu kamarul terlibat dalam salah laku syarikat.

Bersambung....

Post a Comment

أحدث أقدم