Header Ads

Drama Love Elsa Episod 11

 Drama Love Elsa Episod 11. Hai korang, semalam sempat ke tengok drama love elsa episod 11 tu? kalau tak sempat, jom baca sinopsis dekat bawah ni ya. Ramai yang folllow cerita ni rupanya. hehe Dalam episod 11, reza mula nak cari betul ke si Imran tu. Mana tau dia pembohong ke semata-mata nak harta dia jer. Sampai ke Uncle wahid pun reza pergi tanya.

Drama Love Elsa Episod 11


Reza masih cool walaupun anak uncle wahid dah buat macam-macam dekat dia. Dia masih rileks dan terus berdamai dengan uncle dia. Macam mana pula handover tu uncle wahid? 

Drama Love Elsa Episod 11

Kamarul dibebaskan selepas ayah dia uncle wahid ikat jamin dia. Dia sekarang ni dalam plan nak ambil lawyer paling power untuk bela dia di mahkahmah nanti.

Uncle wahid kata, kamarul nak cari orang lain dan jadikan kambing hitam dia.kamarul dah cuak.

kamarul terkejut bila uncle wahid nak hand over syarikat tu kepada Reza. Kamarul tak mau bapa dia handover dekat reza. Dia punya plan sekarang ni, dia nak pastikan ahli lembaga pengarah tak suka dengan reza. dia nak kata yang reza tak mampu nak bawa company ni.

Mona mula dingin balik dengan Tuan Elias. Sejak-sejak ada scandal baru ni,kemain dia malas layan orang tua tu kan.

Amara pula lebih cerita detail pasal imran dan apa yang dia nampak semalam. Dia pun nampak yang Imran macam malas nak layan ibu dia. macam yang imran cakap dekat sofea dalam episod 10.

Amara nak cuba nak sentuh Imran lagi. 

Reza masuk office dan dia nampak madam qistina pun dah masuk office lepas cuti panjang dia. Reza pun ceritakan apa yang uncle wahid offer dekat dia.

 Madam qistina nasihatkan reza supaya control emosi sikit sebelum buat keputusan. takut dia terperangkap dalam perangkap uncle wahid dia.

Reza lepas tu, dia pergi makan dekat cafe. Nampak Mona dan lelaki lain ( abang senior office dia tu). Lepas tu dia pun stalk lah diorang tu.

Reza dengar perbualan diorang dua. Mona cerita dia tak sedap hati bila tuan elias dah mula curiga dengan dia. Takut plan diorang gagal.

Imran, Reza dan amara keluar minum sekali. Reza pelik sebab apa Imran yakin sangat nak buat DNA test. Kalau match, REZA Tanya dia nak apa. Imran bagitahu dia nak separuh share syarikat. itu pun nak puaskan hati mak dia ja.

Dia tak mau lebih dari tu. Reza tanya lagi, kalau tiba-tiba dia dapat tahu yang mak imran terlibat dalam kematian mak dan ayah dia macam mana.

tersenyap imran.

Mak arwah syafini datang jumpa reza. dia tak yakin anak dia mati sebab bunuh diri. Reza pun memang dari awal kata yang syaf kena bunuh bukan bunuh diri.

Reza janji akan tolong mak syafini cari jalan untuk selesaikan kes tu.

Reza teruskan siasatan dia mengenai Imran. kali ni dia pergi jumpa dengan uncle wahid dia untuk dapat lebih maklumat.

Uncle wahid sahkan yang imran tu anak arwah ayah reza. Reza pun pelik sebab apa dia tak tahu. Uncle wahid cakap sebab mak reza tak suka cakap pasal anak isteri pertama ayah reza.

Bersambung..

0/Post a Comment/Comments

Previous Post Next Post