Header Ads

Drama Love Elsa Episod 13 Full

Drama Love Elsa Episod 13 Full. Hai korang, semalam sempat tak tengok drama ni? kalau tak sempat, aku kongsikan sinopsis dekat bawah ni ya. Episod kali ni, Reza kena game dengan Uncle wahid dia. Penyakit yang dihidap oleh reza menjadi punca ahli lembaga pengarah tidak mahu melantik dia jadi ceo syarikat. Handover kepada Reza tidak berjalan dengan lancar. Jom lah baca Drama Love Elsa Episod 13 Full dekat bawah ni ya.

Drama Love Elsa Episod 13 Full


Drama Love Elsa Episod 13 Full

Reza mimpikan Syaf. Arwah datang jumpa dia. Nampak sngat reza rindukan syaf. Imran jumpa sofea dan ajak dia breakfast. Imran nampak macam suka dekat sofea. Sofea pun macam suka juga dekat dia.

Tuan Elias jumpa amara dekat rumah amara. Tuan elias nak tukar nama rumah amara tu kepada nama luth. Lepas tu, rumah nenek amara pula nak tukar nama kepada nama Mona. Amara jadi pelik sebab apa sampai sanggup tukar nma bagai tu.

Amara suruh tuan elias hati-hati dengan Mona tu. Tuan elias kata tak baik fikir buruk-buruk pasal ramona. Amara rasa pelik kebaikan ramona dekat dia.Reza kata mungkin mona ada rahsia yang cuba disembunyikan kot.

Reza bagitahu dia pernah nampak Mona dengan lelaki lain. Reza bagitau yang nak buat rumah untuk luth tu adalah dari syarikat dia. Reza pun ceritakan apa yang dia nampak.

Reza masuk mesyuarat ahli lembaga pengarah untuk handover CEO tu. Diorang nak bagi dekat rea hujung bulan ini. Tapi tiba-tiba uncle wahid cerita pasal masalah kesihatan si reza tu. Terkejut reza bila uncle wahid cakap macam tu.

Masalah kemurungan itulah penyakit reza. Ahli lembaga pengarah mula tak suka bila ada point yang menyatakan yang reza pernah mencederakan diri sendiri.

Jom baca drama love elsa episod 13 di sini.

Reza tanya macam mana uncle wahid dapat maklumat yang cukup private tu. Dia cakap dia terpaksa sebab nak pastikan yang CEO baru berkelayakan.

Reza cakap yang dia dah disahkan pulih sepenuhnya dari penyakit tu dan ahli lembaga pengarah minta reza bagi surat doktor untuk mengesahkan kesihatan dia.

Reza kena bagi benda tu kepada mereka sebelum pengesahan handover berlaku dalam mesyuarat seterusnya.

Madam qistina tanya sofea mengenai Imran Adam Hakim.

Imran datang jumpa Amara. Imran cerita sedikit pasal hidup dia. Imran kata amara adalah orang yang sesuai untuk Reza sebab dua-dua mereka orang yang tabah dan reza perlukan orang macam amara untuk jaga dia.

Tiba-tiba, amara tersentuh tangan imran dan dia nampak 

Drama Love Elsa Episod 13 Full


Sofea mengadu yang madam qistina suruh dia buat benda yang bukan kerja dia. Reza jumpa dengan madam qistina. Reza ceritakan apa yang berlaku dalam mesyuarat tadi. Madam qistina kata uncle wahid tu merepek. 

Imran ajak amara makan sekali lepas dia pengsan terpegang tangan imran tu. Amara mula tanya soalan yang Imran sama ada dia ada niat nak aniayakan reza ke tak. Imran macam biasa, dia takda niat pun nak aniayakan reza. dia buat semua ni sebab ibu dia jer.

Imran kata ibu dia terlalu obses nak dpatkan harta adam hakim sehingga dia pijak kepala suami kedua dia iaitu ayah tiri imran.

Madam Qistina bagitahu reza yang media dah mula tanya pasal kamarul dan nama syafini. Nama syarikat reza pun makin terkena tempiasnya sekali. 

Madam qistina minta reza dapatkan pengesahan doktor secepat mungkin mengenai kesihatan mental dia supaya senang dia nak ambil alih syarikat nanti.

Madam qistina tanya sama ada reza sama ada dia nak bagi berpa percent dekat imran. Reza nak bagi 50 % dan dia 50%, madam qistina tak setuju dia nak reza ada share lebih daripada IMRAN.

BERSAMBUNG ...

Harapnya sinopsis drama love elsa episod 13 ni membantu korang untuk faham jalan cerita episod ni.

0/Post a Comment/Comments

Previous Post Next Post