Drama Love Elsa Episod 15 Full. Semalam aku dah tengok drama ni, dalam episod kali ni, Reza melamar Amara tau. sweet habis ayat si reza tu tapi amara pula lari sebab terkejut sangat. Dia ingat reza main-main jer dengan dia tapi rupanya betul-betul. Last-last dia terima ke tak? korang baca dekat bawah ni ya. Sebut pasal amara, dia mula curiga dengan Madam Qistina sebab dia nampak pertemuan Sofea dan Madam selepas amara tersentuh tangan dengan sofea. Makin pelik dan mencabar pul cerita ni kan. hehe. Jomlah kita baca  Drama Love Elsa Episod 15 Full di bawah ini ya.

Drama Love Elsa Episod 15 Full


Drama Love Elsa Episod 15 Full

Berikut merupakan Drama Love Elsa Episod 15 Full untuk bacaan anda.

Reza melamar Amara!! Wow! Tapi amara tak bagi jawapan lagi. Terkejut reza tau.

Imran jumpa dengan Sofea. Sofea kata dia dah berhenti kerja. Sofea cerita juga pasal bos dia madam qistina yang minta dia jadi spy untuk spy imran. Imran kata " you berhenti kerja sebab I". Sofea kata dia akan pilih Imran daripada kerja dia. 

Amara terkejut dengan lamaran si Reza tu pada masa yang sama dia tak mau kehilangan reza.

Amara pergi rumah reza untuk minta maaf sebab respond dia tadi tu. Masuk jer dalam rumah, amara nampak macam ada yang berselimut bagai. Amara ingat reza rupanya tak da siapa pun. hanya selimut kosong.

Nak dijadikan cerita, Ubat reza bertaburan di atas meja. Bertambah cuaklah si amara tu takut reza buat benda bukan-bukan.

Tuan elias sembang dengan mak dia. Mak dia marah bila tuan elias ragu-ragu tentang mona. Sayang sungguh mak dia dengan mona. 

Siap suruh tuan elias jangan percayakan Amara sebab amara tak sukakan mona.

Keesokan harinya , Uncle zamir pergi jumpa amara. tapi amara ada dekat rumah reza. Amara bagi tahu uncle zamir mengenai lamaran Reza tu. Uncle zamir dapat agak yang amara tak terima lamaran tu sebab kelemahan dia tu.

Tapi uncle zamir still support amara suruh teruskan niat baik tu.

Amara dan reza pergi buat DNA test dan Imran dan sofea pun pergi buat sekali sebab diorang memang dah plan nak buat sekali.

Amara pun keluar makan dengan sofea sebab reza dan imran nak jumpa doktor. Waktu makan tu, amara terpegang tangan sofea dan dia nampak peristiwa madam qistina jumpa sofea untuk spy imran tu. 

Reza mula risau. Dia fikir kalau mak dia jadi punca mak imran bercerai dengan bapa dia. Dia rasa tak sedap hati kalau benda tu betul-betul berlaku.

Puan ramona call amara lepas dia dapat tahu amara bawa mulut pasal affair dia. Tapi amara cakap, dia akan bagitau apa yang dia nampak mona buat tu.

Reza dah dapat result untuk kesihatan mental dia tu.

Reza bawa surat tu dalam mesyuarat ahli lembaga pengarah seterusnya. Lembaga syarikat tak ada masalah untuk buat handover tu.

Bersambung..



Post a Comment

أحدث أقدم