DRAMA LOVE ELSA EPISOD 17 FULL. Dah nak habis dah kot cerita ni. Banyak misteri terungkai satu persatu. Macam dalam episod 17 ni, baru kita tahu yang reza bukan anak adam hakim. Terkejut reza bila dapat tahu mengenai berita tu. Mona pula dah kantoi dengan suami dia. Semua pakat terkejut bila tembelang masing-masing terkantoi. jom tonton DRAMA LOVE ELSA EPISOD 17 FULL ddi bawah ini ya.

DRAMA LOVE ELSA EPISOD 17 FULL


DRAMA LOVE ELSA EPISOD 17 FULL

Imran bagitahu Sofea hasil DNA tu. DNA test mengesahkan yang Imran tak ada apa-apa hubungan dengan Reza. Sofea pun terkejut. Imran sangat yakin dia anak Adam Hakim.

Sofea meletak jawatan dari syarikat tu. Reza jumpa madam qistina. Reza tanya kenapa terima perletakan jawatan sofea, Madam qistina kata sebab dia takut ada conflict of interest dekat sofea sebab dia suka dekat imran.

Reza pun cerita juga pasal DNA test tu dekat madam qistina. DNA sebab apa Madam qistina ada simpan rahsia apa-apa ke. 

Tuan Elias dapat info pasal mona dengan azman tu. Dia tunjuk dekat mak dia dan dia pun terkejut.

Azman ceroboh masuk syarikat sendiri bilik madam qistina untuk cari info pasal reza. Azman sekarang dah follow kamarul sekarang ni. 



Tuan elias tunjuk bukti dekat mona yang ada dia ada affair ddengan lelaki lain. terkejut mona.

Azman jumpa memory card yang tersimpan dalam pen madam qistina, terus dia hantar dekat Kamarul. Dalam memory card tu ada rakaman perbualan reza dan madam qistina.

Madam qistina pula jumpa reza dan amara di sebuah restoran. Dia nak ceritakan apa yang berlaku sebelum ni. Reza bukan anak kandung adam hakim.

Adam hakim dah letak wasiat nama reza dalam pewaris syarikat tu. Reza sebenarnya ada anak kepada mak dia tetapi bukan anak bapa dia. Reza terkejut dengar berita tu. 

Tuan Elias mengamuk bila dia tunjukkan gambar affair Mona tu. Elias cakap dekat mona yang dia tak kan dapat satu sen pun harta dia.

Mona cakap elias tak boleh buat macam tu dekat dia, kalau nak buat juga kena ceraikan dia. Tuan Elias cakap dia tak kan ceraikan mona.

Dia nak pastikan yang Azman kena pecat dari syarikat hakim tu. Mak Elias pun kecewa dengan mona bila dapat tahu apa yang mona buat.

Kamarul dah dapat rahsia reza dan Imraan.Dia minta azman buat kerja dan kaji mengenai imran dan reza betul-betul baru dia akan buat tindakan.

Reza kata terima kasih dekat madam qistina sebab ceritakan semua cerita sebenar dekat dia. Reza buat keputusan untuk bawa imran kedalam syarikat tu sebab Imran memang anak adam hakim.

Imran nak bawa mak dia tinggal dengan dia. Reza kecewa bila dengar apa cerita sebenar tu. Amara tanya betul ke reza nak bagi separuh dari share syarikat dekat Imran.


Bersambung..

Post a Comment

Previous Post Next Post