Header Ads

Drama Love Elsa Episod 18 Full

Drama Love Elsa Episod 18 Full. Bersambung lagi episod ke 18 semalam. Dalam episod ni, Reza nekad nak serahkan saham dia dekat Imran. korang boleh juga baca episod 17 tau. Dia nak Imran pegang saham terbesar syarikat sebab dia anak kandung adam hakim. Tetapi lain pula jadinya bila Imran tolak tawaran tu. Uncle wahid juga tak setuju sebab dia kata dia paling tak dapat keuntungan daripada perlantikan Imran tu. Fuhh makin mencabar dan makin pening episod kali ni. Berikut merupakan Drama Love Elsa Episod 18 Full untuk bacaan anda semua.


Drama Love Elsa Episod 18 Full


Drama Love Elsa Episod 18 Full

Reza yakin yang dia tetap nak bagi share dekat Imran sebab imran anak kandung adam hakim.

Imran sebenarnya nak pergi cari rumah sewa tapi tiba-tiba dia dapat call dari reza untuk masuk dalam mesyuarat ahli lembaga pengarah syarikat. Nampaknya Reza serius nak bagi hak imran yang sepatutnya.

Uncle wahid dijemput ke mesyuarat tergempar yang dihadiri dengan imran  dan reza. Kamarul tanya uncle wahid mengenai Imran.

Azman pun mula cari info dengan sofea, nasib baik sofea masih tegas dengan pendirian dia.

Mesyuarat lembaga pengarah berlangsung dan reza perkenalkan imran kepada ahli lembaga pengarah. Dia bagitau niat dia nak serahkan saham syarikat kepada Imran.

Mula-mula, uncle wahid tak setuju sebab dia kata kita tak konfemkan lagi dia anak adam hakim ke tidak. Tak kan nak bagi saham syarikat kepada orang yang hanya cakap dia anak adam hakim.

Reza nak Imran pegang saham terbesar syarikat tu dan reza akan pegang saham kedua terbesar dalam syarikat tu. Tapi madam qistina bantah sebab arwah adam hakim nak reza yang pegang ssaham terbesar syarikat.

Reza tahu, tapi dia juga ada hak untuk buat keputusan yang dia nak.

uncle wahid bangkang cadangan reza sebab dia dah buat macam-macam untuk kekalkan syarikat tu dalam keadaan macam sekarang ni.

Imran tolak tawaran reza. Dia tak mahu jadi pemegang saham terbesar sebaliknya dia nak yang kedua terbesar sahaja. Reza terkejut dengan benda tu.

Semua dalam mesyuarat setuju kecuali uncle wahid. Dia tak setuju sebab keputusan syarikat tu tak menguntungkan syarikat tersebut. 

Yang mengejutkan bila, madam qistina tawarkan uncle wahid untuk letak jawatan sebab prestasi syarikat makin merudum. terus dia setuju lantik imran jadi yang pegang saham kedua terbesar syarikat.

Azman dan kamarul mula plan nak hancurkan syarikat tu. Dia baru jumpa info mengenai reza dan imran. Diorang nak approach imran untuk jayakan misi diorang tu tapi diorang tak tahu imran tu macam mana.

Mona jumpa Elias jumpa dekat tempat yang mereka selalu jumpa dulu. Mona nak minta maaf atas apa yang dia dah buat. Tuan elias tak bagi jawapan lagi sebab dia nak fikir nak maafkan atau tidak.

Reza jumpa amara dan ceritakan apa yang berlaku dekat mesyuarat tu. Amara pun terkejut dengan tindakan Imran tu. Dia cakap selalunya orang yang dekat dengan reza akan ambil kesempatan dekat dia tapi Imran ni lain.

Uncle Zamir jumpa amara dan reza untuk bincang mengenai perkahwinan diorang. 

Reza jemput Sofea dan Imran makan malam sekali dekat rumah amara dan diorang ok dan hadir macam biasa. Nampak hubungan mereka makin rapat.

Kamarul bagitau uncle wahid untuk minta imran rapat dengan diorang supaya senang diorang nak hancurkan reza. uncle wahid cakap dah tak ada guna dah. Sebab imran bersama dengan reza. uncle wahid minta kamarul fokus dengan perbiaraan dia saja tak payah fikir pasal syarikat tu dah.

Imran pun sharelah sebab apa dia datang tuntut hak dia. Imran nak reza jadi pengapit dia. hehe.

Kamarul dan uncle wahid jumpa laawyer untuk setelkan masalah diorang tu, lawywer tu cakap tak ada bukti nak tuduh kamarul berada di tempat kejadian waktu tu.


bersambung..




0/Post a Comment/Comments

Previous Post Next Post