"

Drama Love Elsa Episod 19 Full.  Sambung lagi episod ke sembilan belas ni. Secara ringkasnya dalam episod kali ni reza mula berbelah bagi sama ada nak teruskan niat dia nak dakwa kamarul atau tidak. Tapi orang sekeliling dia suruh dia batalkan benda tu sebab yerlah Kamarul dan Uncle wahid tu bukan orang lain adik beradik dia juga kan. Tuan Elias nak bercerai denga Mona sebab dia tak boleh lupakan apa yang mona dah buat dekat dia. Padam muka si Mona tu. haha, Korang terlepas episod 18? boleh baca di sini. jom sambung baca Drama Love Elsa Episod 19 Full dekat bawah ni ya. 


Drama Love Elsa Episod 19 Full


Drama Love Elsa Episod 19 Full

Imran melamar Sofea untuk dijadikan isteri. Sweetnya.. Mona tiba-tiba masak makanan untuk Tuan Elias, Pelik tuan elias dengan mona.

Uncle wahid minta kamarul jangan buat apa-apa walaupun dah tak ada bukti nak salahkan kamrul dalam kes Syaf dulu. 

Uncle wahid terus pergi jumpa reza. Dia nak minta reza kekalkan kamarul dalam syarikat tu sebagai senior chief officer. Reza berbelah bagi selepas apa yang kamarul dah buat sebelum ni.

uNCLE wahid cakap kamarul tu kita tak boleh tuduh dia sampailah dia terbukti bersalah. Reza kata dia akan dakwa kamarul atas apa yang dia dah buat. Uncle wahid cakap sampai hati reza buat macam tu. 

Uncle tanya reza nak teruskan kes tu, reza cakap ya dia akan teruskan.

Madam qistina bangga tengok reza dan imran sebab dengan diorang lah dah mudahkan banyak benda dalam syarikat tu.

Madam qistina tanya imran betul ke dia nak jadi share partner saja ke? tak mau uruskan syarikat tu sekali dengan reza ke?

Imran cakap dia tak pandai nak handle company lagi satu dia nak fokus untuk kembangkan perniagaan arwah ayah tiri dia tu. Dia nak buka cawangan nasi kandar dekat sana.

Imran kata dia suka dengan ayah tiri dia banyak bantu dia. Dia bahagia dengan apa yang ayah tiri dia.

Tuan elias jumpa amara dan reza. Dia bagitau dia ada masalah dengan Mona. Tuan elias cakap dia dah tawar hati dengan mona tu. Dia nak bercerai dengan mona tu.

Amara mula-mula tu macam tak kisah tapi reza pula tanya sama ada tuan elias dah bincang dulu ke dengan mona. Lepas tu baru amara tanya kenapa tak pergi kaunseling ke apa ke kan.

Reza hadiahkan kereta baru untuk amara. 

Uncle Zamir buat suprise dekat amara lepas dia dapat lesen. Uncle zamir lunch dengan diorang. Sekali tu, uncle zamir pun tanya amara macam mana preparation untuk perkahwinan diorang tu. Uncle zamir pun tanya amara nak tinggal dekat mana lepas kawin kan.

Amara kata dia ikut jer reza nak tinggal mana pun cuma jangan jauh-jauh lah .hehehe . Amara cerita pasal tuan elias nak cerai dengan mona dekat uncle zamir. Terkejut dengar berita tu.

Reza jumpa madam qistina untuk tanya pendapat dia pasal kamarul. Reza kata dia dah janji dengan mak syafini. 

Uncle wahid pula bincang dengan kamrul dan bagi tau yang dia jumpa reza dekat syarikat tu. Dia bagi tau reza nak dakwa kamarul. terus mengamuk si kamarul. 

Uncle wahid kena serangan jantung sebab terlalu stress sangat. uncle wahid dah dimasukkan ke hospital.

Reza dapat tahu dari staff dia terus dia datang melawat tapi kamarul pulak naik hangin lepas dia nampak reza datang. 

Amara bagi nasihat dekat reza suruh ikut jer apa madam qistina suruh termasuklah pasal mendakwa kamarul tu. Jangan cari bahaya.

Tuan Elias dah fikir masak-masak atas semuanya. Dia nak berpisah dengan Mona. Dia tak boleh nak teruskan hubungan ni. 

Reza dapat masuk jumpa uncle wahid. Dia bagitahu uncle wahid mengenai tujuan dia untuk tak dakwa kamarul tu. Reza pun minta maaf kalau apa yang jadi dekat uncle wahid tu disebabkan dia. Uncle wahid ok ja.

Reza juga jemput uncle wahid untuk datang ke majlis perkahwinan dia dengan amara. 

Kamarul jumpa dengan geng samseng dia dulu. Sekarang ni dia offer geng yang sellau tolong dia uit 5 kali ganda untuk tutup semua arahan dia sebelum ni. Tapi diorang tak nak terima sebab diorang takut masuk penjara.


Bersambung..

Post a Comment

Previous Post Next Post