Drama Love Elsa Episod 20 Full. Selamat hari raya semua! Hari ni walaupun hari raya, aku tetap kongsikan drama love elsa ini untuk korang. Dalam episod 20 ni, Amara dan Reza di satukan sebagai suami isteri. Memang cantik dan sama padan diorang dua. Uncle wahid pula coma di hospital tanpa sedarkan diri. Imran kena langgar dengan kamarul sebab dia ingat oorang yang pakai kereta reza tu adalah reza. Ada gembira dan ada sedih juga dalam episod kali ini. Yang paling kesian adalah bila Imran kena langgar tu. Serius dia orang baik kot. Nak tahu keseluruhan cerita ni, jom layan Drama Love Elsa Episod 20 Full di bawah ini ya.


Drama Love Elsa Episod 20 Full


Drama Love Elsa Episod 20 Full

Amara nak kawin dengan reza dah. Tuan elias berterima kasih dengan uncle zamir sebab jaga amara dengan baik. Tuan elias pun happy sebab amara dah mula panggil dia abah.

Uncle zamir tak sangka yang amara akan kawin sebab benda gift dia tu. Amara pun pernah bagi tau yang dia tak kan kawin sebab kekurangan dia tu, tapi nak buat macam jodoh dia sudah sampai kan.

Tuan Elias pun berterima kasih dengan uncle zamir sebab jaga amara.  uncle zamir kata dia buat ini sebab amanaha maria ( mak amara ) bekas isteri tuan elias.

Amara dan Reza selamat di ijab kabul  kan.

Amara tanya mana Mona sebab apa dia tak nampak mona. Tuan elias kata dia tak boleh hidup lagi dengan mona. 

Uncle Wahid coma. madam qistina jumpa uncle wahid dekat hoospital dan masa tu dia dah koma. Kamarul jaga bapa dia tu. bila nampa qistina tu terus mengamuk.

Kamarul marah sebab dia kata sebab qistina dan rezalah yang menyebabkan bapa dia jadi macam tu.

Tiba-tiba mona dan keluarga tuan elias datang ke majlis tu. terkejut tuan elias nampak diorang.

Lepas majlis tu, reza dan amara keluar dengan sofea dan imran. diorang cerita pasal diorang lah macam biasa. Bila nak pergi honeymoon bagai kan.

Reza dan amara pergi honeymoon dekat langkawi.

Imran ambil ibu dia dari pulau pinang. ibu dia nak tengok dia masuk pejabat baru imran.

waktu amara pergi honeymoon dengan reza, dia nak cuba pegang reza dan dia nak cuba kawal balik gift dia tu. lepas pegang tangan reza terus dia ternampak apa reza waktu kecil. Amara pun bagitau apa yang dia nampak.

Kamarul tanya doktor mengenai bapa dia dan doktor tu kata  peluang encik wahid hanya ada 50-50 sahaja, Doktor nasihatkan kamarul buat persediaan yang sepatutnya.

Tuan elias buat keputusan untuk ceraikan Mona. Mona tak mahu dan dia minta second chance. Tuan elias kata dia dah tawar hati dengan mona.

Peluang untuk uncle wahid hidup makin berkurang. Doktor nak hentikan life support tapi kamarul tak mahu.

Kamarul langgar imran sebab dia nampak macam reza.

Berssambung..


Post a Comment

أحدث أقدم