Drama Love Elsa Episod 23 Full. Episod terakhir untuk minggu ini. sebelum tu, kalau korang nak tengok episod 22, boleh tengok di love elsa ep 22 ya. Untuk kali ini, di lajukan tarikh ke selepas 8 tahun reza tinggalkan amara, dia sekarang duduk dengan Elsa dan Luth. Elsa merupakan anak Reza dan Amara. Setelah reza menghilangkan diri, amara jaga elsa dengan baik. Sofea pula dah berkahwin dengan Rauf sebab rauf jatuh hati dengan Sofea. Diorang pun sekarang tinggal bersebelahan dengan rumah amara. jom baca Drama Love Elsa Episod 23 Full di bawah ini ya. 

Drama Love Elsa Episod 23 Full


Drama Love Elsa Episod 23 Full

Sofea masih jumpa Amara dan diorang dah tinggal dekat rumah masing-masing. Sofea dah berkahwin dengan orang lain. orang tu adalah Rauf. hahaha lawak gila cam ni. haha.

Elsa anak amara pun dah ada kuasa macam mak dia. Dia pegang tangan  sofea dan dia nampak siapa lelaki yang melamar sofea tu. 

Amara mula rindu dekat Reza bila anak dia sebut pasal ayah diorang tu. Reza kerja dekat langkawi dia buka perniagaan jual batik.

Uncle zamir still jaga amara dan still ambik berat dengan amara. Uncle zamir kata Elsa sekarang ni boleh nampak masa lalu orang lain tetapi dia hanya boleh nampak kenangan indah jer lain dari apa yang amara lalui dulu.

Amara pun dah boleh kawal kelebihan dia tu.

Madam qistina tahu reza dekat mana dan dia selalu pergi melawat reza. qistina tanya tak kan reza nak jauh dari anak dan isteri dia. Madam qistina minta reza balik jumpa amara dan elsa. tapi reza takut  benda buruk berlaku dekat amara dan elsa.

amara,, elsa dan luth pergi langkawi sebab urusan kerja amara. 

Madam qistina melawat sofea dan rauf dia tanya amara pergi mana sebab tengok dekat rumah tak ada orang. Sofea bagitau yang amara peri langkawi.

Reza jumpa Elsa di Langkawi. Elsa kenal ayah dia sebab dia pernah nampak reza lepas pegang tangan amara. Luth tumbuk reza sebab dia ingat reza nak apa-apakan elsa. 

Amara jumpa Reza juga lepas 8 tahun.

Bersambung...



Post a Comment

Previous Post Next Post