Tonton Drama Budak Tebing 2 Episod 10 Full. Drama baru Budak tebing 2 akan mula ditayangkan pada 18 Jun 2021. Bagi yang nak tonton drama budak tebing 2 episod 4,5,6,7, anda boleh tonton di bawah ini. Masih mengekalkan pelakon yang sama, pengarah drama ini mengatakan kelainan yang dibawa adalah menerusi kematangan watak-watak dalam drama ini. Pasti ramai yang tak sabar nak tengok kan. Dibintangi watak seperti Aedy Ashraff, Bella Doawana, Eyka Farhana dan lain-lain menjadikan drama ini menarik untuk ditonton. Jom kita tonton Tonton Drama Budak Tebing 2 Episod 10 Full di bawah.

Bagi yang terlepas episod 1, boleh tonton di budak tebing 2 EP 1 ya.

Tonton Drama Budak Tebing 2 Episod 10 Full


Tonton Drama Budak Tebing 2 Episod 10 Full

Budak Tebing dua merupakan kesinambungan dari drama musim satu yang lalu. Dalam episod akhir korang perasan tak yang Laura dapat tawaran ke London. 

Tapi dia tak jadi nak pergi dan pada masa yang sama Laura cuba mencari ibu kandungnya. si Ira pula aktif membantu menyelesaikan masalah dua kanak-kanak gelandangan yang akhirnya membawa kepada pendedahan sindiket dan dendam terhadap Budak Tebing.

Watak-watak dalam drama ini masih dikekalkan semuanya. Antara watak yang menjadi bualan adalah watak Tongki, Arif, Laura, Ira, Yoyol dan Talam.

Talam macam biasa masih macam dulu. Kerja dia masih dengan gangster. Nanti dia yang akan menyusahkan kawan-kawan dia tu.

>> Drama Budak Tebing 2 Episod 10 

👇👇


Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!


Kes apa pula yang cuba dibawa kali ini? sama-sama kita nantikan.

Pengarah drama ini mengatakan, muism kedua budak tebing masih sama cuma dari segi kematangan watak-watak dalam cerita ini. 

Ditambah pula dengan kehadiran pelakon seperti fauzi nawawi dan Pablo Amirul menguatkan lagi jalan cerita budak tebing dua ini.

SINOPSIS EPISOD SEBELUM INI.

Pablo sangat marah kepada Afendi kerana Afendi telah menikamnya dari belakang. Pablo berjaya menyembunyikan kegiatan jahatnya dan membawa lari Ucop dan Jaja lari dari tempat kegiatan jahatnya. 

Manakala beberapa kanak-kanak lain telah berjaya diselamatkan. Laura,Tongki,Yoyol dan Arif sangat kesal dan risau akan keselamatan Ucop dan Jaja. Pablo pula gagal disabitkan dengan kesalahan sebab tiada bukti, hanya orang bawahannya sahaja yang tertangkap. Pablo mulakan serangan untuk memusnahkan geng Budak Tebing.

Jangan lupa saksikan budak tebing dua ini di sini tau !


Post a Comment

Previous Post Next Post