Tonton Drama Budak Tebing 2 Episod 12 Full. Drama baru Budak tebing 2 akan mula ditayangkan pada 18 Jun 2021. Bagi yang nak tonton drama budak tebing 2 episod 4,5,6,7, anda boleh tonton di bawah ini. Masih mengekalkan pelakon yang sama, pengarah drama ini mengatakan kelainan yang dibawa adalah menerusi kematangan watak-watak dalam drama ini. Pasti ramai yang tak sabar nak tengok kan. Dibintangi watak seperti Aedy Ashraff, Bella Doawana, Eyka Farhana dan lain-lain menjadikan drama ini menarik untuk ditonton. Jom kita tonton Tonton Drama Budak Tebing 2 Episod 12 Full di bawah.

Bagi yang terlepas episod 1, boleh tonton di budak tebing 2 EP 1 ya.

Tonton Drama Budak Tebing 2 Episod 12 Full
Tonton Drama Budak Tebing 2 Episod 12 Full

Budak Tebing dua merupakan kesinambungan dari drama musim satu yang lalu. Dalam episod akhir korang perasan tak yang Laura dapat tawaran ke London. 

Tapi dia tak jadi nak pergi dan pada masa yang sama Laura cuba mencari ibu kandungnya. si Ira pula aktif membantu menyelesaikan masalah dua kanak-kanak gelandangan yang akhirnya membawa kepada pendedahan sindiket dan dendam terhadap Budak Tebing.

Watak-watak dalam drama ini masih dikekalkan semuanya. Antara watak yang menjadi bualan adalah watak Tongki, Arif, Laura, Ira, Yoyol dan Talam.

Talam macam biasa masih macam dulu. Kerja dia masih dengan gangster. Nanti dia yang akan menyusahkan kawan-kawan dia tu.

>> Drama Budak Tebing 2 Episod 12 

👇👇


Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!


Kes apa pula yang cuba dibawa kali ini? sama-sama kita nantikan.

Pengarah drama ini mengatakan, muism kedua budak tebing masih sama cuma dari segi kematangan watak-watak dalam cerita ini. 

Ditambah pula dengan kehadiran pelakon seperti fauzi nawawi dan Pablo Amirul menguatkan lagi jalan cerita budak tebing dua ini.

SINOPSIS EPISOD SEBELUM INI.

Arif, Tongki, Laura, Ira, Pijoy dan Yoyol juga termasuk Sabrina dan Afendi berusaha mencari Jaja dan Ucop. Di tebing di lorong dan dimana Jaja dan Ucop pernah dilihat tetap tidak dijumpai, report polis telah dibuat tetapi yang menjadi tanda tanya mereka tidak pula mendapat panggilan telefon untuk meminta wang tebusan. 

Afendi syak semua ini mesti ada kaitan dengan Pablo, walaupun Pablo telah lama diam, Afendi kenal dan tahu siapa Pablo. Pablo tidak pernah berputus asa dan tak pernah mengalah. Apa yang dia dendamkan dia akan lunaskan.

Jangan lupa saksikan budak tebing dua ini di sini tau !


Post a Comment

Previous Post Next Post