Drama Mata Ketiga Episod 7 Full. Drama baru ni dah mula ditayangkan pada 21 Julai yang lalu dan seperti yang aku pernah tulis dekat sinopsis drama mata ketiga ni adalah drama ini sebenarnya pernah ditayangkan pada tahun 2018 lagi. Cumanya ia ditayangkan untuk saluran online Tonton.my. Drama mata ketiga ini di adaptasi dari novel seram mata ketiga yang ditulis oleh Zulkifli Ahmad tau. Memang seram dan jalan cerita yang menarik sebab itu ia ditayangkan semula di TV3. Drama ini hanya berdurai 30 minit sahaja dan mempunyai 10 episod untuk dihabiskan. Jom tengok Drama Mata Ketiga Episod 7 Full di bawah ini ya. Antara pelakon yang terlibat adalah Hafeez Mikail dan Isyariana tau.

Drama Mata Ketiga Episod 7 Full


Drama Mata Ketiga Episod 7 Full

Drama mata ketiga ini mengisahkan tentang Faizul, seorang pelajar universiti tempatan yang dikurniakan dengan anugerah istimewa. Faizul mempunyai deria ke-enam yang mampu melihat melebihi pancaindera manusia biasa.

Faizul bersama 4 sahabat baiknya menyertai ekspedisi ke hutan yang diketuai Profesor Mazlan.

Faizul menasihati rakan-rakannya untuk mematuhi pantang larang ketika berada di dalam hutan sebab dia lebih memahami selok belok hutan. Tapi berlaku sebaliknya sehinggakan rakan mereka bernama farah dirasuk teruk. Sejak itujugalah Faizul nekad mencari pun dan kebenaran mengenai kelebihan mata ketiga yang dianugerahkan kepadanya itu. 


FULL VIDEO !


Full Video - https://t.me/kakidrama2020

Namun, ia tidak mudah seperti yang disangka. Banyak peristiwa dan perkara misitk dan pelik berlaku sepanjang perjalanan dia mencari kebenarannya. Tapi Faizul tetap bersemangat mencari kebenaran sehingga dia makin taksub. Akibat daripada itu, nyawa orang sekelilingnya turut terancam kerana makhluk pelik tersebut. 

Persoalannya sekarang ini adakah Faizul akan berhenti mencari kebenaran tersebut atau dia terus mencari sehingga mendapat hasilnya? sama-sama kita saksikan.

Drama ini hanya mempunyai 10 episod dan siri pertamanya ditayangkan pada 31 oktober 2018 yang lalu. Bergenre seram, drama ini turut dibintangi pelakon lain seperti Mustaqim Bahadon, Isyariana Azmi, Dayana Roza dan Fimie Don.

Selamat menonton.

Post a Comment

Previous Post Next Post