Drama Hello Jangan Tapau Cintaku Episod 4 Full. Jangan lupa tengok drama baru ini yang akan mula ditayangkan pada 4 ogos 2021 ini. Buat yang tak tahu, Drama ini akan menggantikan drama ayahanda yang telah selesai tayangannya. Drama 13 episod ni dilakonkan oleh pelakon seperti Nafiz Muaz dan Elisya Sanda dan Syerinie Myra tau. Pengarah utama cerita ini adalah Idora Abdul Rahman. Sebenarnya drama ni dah lama siap dan kini baru ditayangkan kalau tak silap drama ni dah masuk list sejak tahun 2020 lagi. Untuk pengetahuan korang, drama ini diadaptasi dari  Novel karya Hasreeyati Ramli dan skripnya ditulis oleh Norazwanizan Awang. Apakata kita tonton Drama Hello Jangan Tapau Cintaku Episod 4 Full di bawah ini ya.Drama Hello Jangan Tapau Cintaku Episod 4 Full
Drama Hello Jangan Tapau Cintaku Episod 4 Full

Berikut kami kongsikan tayangan Drama Hello Jangan Tapau Cintaku Episod 4 untuk tontonan anda. Antara watak-watak dalam drama ini adalah Nafiz Muaz sebagai Ash Fayyad dan Elisya Sandha sebagai Ain Dheya. Manakala Syerinie Myra sebagai Alia dan Eyka Farhana sebagai Ann Dayana.

Selain itu, kita ada pelakon Lisdawati sebagai Mak Jah dan Azri Iskandar sebagai Pak Long Asmadi. Antara pelakon lain yang turut sama terlibat adalah Amyza Aznan, Dynas Mokhtar, Sefik Khair, Mak Wan, Badrul Muhayat, Mieza Edora, Cahaya Nilam, Raden Zaharatul dan Natasha Hamzah.


Drama hello jangan tapau cintaku ini mengisahkan tentang Ain Dheya yang dilahirkan di kampung dan membesar di sana. Dia kini pindah ke bandar untuk mencari kerja bagi menyara keluarganya yang susah. Kehidupannya yang susah mendesak dia untuk sentiasa berjimat cermat. Salah satu cara yang Ain lakukan adalah menapau makanan yang di makannya.


Episod 4 

👇👇

https://www.facebook.com/kakidrama/

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Namun begitu, lain pula dengan watak Ash Fayyad ini. Dia seorang anak kepada orang kaya dan sikap dia berlawanan dengan Ain yang suka berjimat. Ash ni suka sangat membazir, sombong dan membuatkan orang sekeliling dia tidak selesa dengan dia. 

Ash mempunyai adik perempuan yang berkerusi roda. Satu hari dia menawarkan RM 50 ribu untuk sesiapa sahaja yang sanggup menjaga adiknya itu. Ain dapat tahu mengenai perkara tersebut dan kebetulan dia juga perlukan duit untuk bayar hutang sewa tanah orang tuanya. Lalu dia pun ambil keputusan untuk terima tugasan tersebut.

Sejak itu, macam-macam peristiwa berlaku di dalam rumah Ash sejak Ain kerja di sana. Adakah Ain akan terbuka hati atau jatuh hati kepada jejaka sombong dan berlagak tu? sama-sama kita saksikan.

Tak sabar nak tengok sampai habis cerita ni. Jangan lupa kongsikan sinopsis drama hello jangan tapau cintaku ini di facebook anda ya. Terima kasih. 


Post a Comment

Previous Post Next Post