Sinopsis Drama Di Sebalik Kasyaf (TV3)

Sinopsis Drama Di Sebalik Kasyaf (TV3). Sebenarnya drama baru ni dah mula ditayangkan dah di tv3. Drama 4 episod ini di ulang siar semula. Aku tak pasti waktu tayangan pertama drama ini bila, kalau tengok drama ni nampak macam dah lama. Pelakon utramanya seperti Elfira Loy dan Baim Wong pun nampak masih muda. Mungkin ada diantara kita yang dah tengok, atau dah lupa macam mana cerita ni. Jom baca Sinopsis Drama Di Sebalik Kasyaf dibawah ini. Drama ini akan ditayangkan pada isnin hingga khamis jam 10 malam. Saluran tayangannya di TV3.  

 

Sinopsis Drama Di Sebalik Kasyaf (TV3)

Sinopsis Drama Di Sebalik Kasyaf (TV3)

Drama arahan Erma Fatima ini mula ditayangkan sejak 19 Ogos 2021 yang lalu. Ia ditayangkan untuk slot samarinda. Sinopsis drama di sebalik kasyaf ini mengisahkan tentang Afiq yang jatuh hati dengan seorang gadis buta. Satu hari, Afiq bertemu dengan Diya yang merupakan seorang gadis buta. 

Namun, semakin mereka berkenalan dan bercinta, makin banyak rahsia keluarga mereka terbongkar. Apakah yang sebenarnya berlaku? Adakah perkara ini akan mengganggu hubungan mereka? sama-sama kita saksikan.

INFO DRAMA

Skrip drama di sebalik kasyaf ditulis sendiri oleh Erma Fatima dan ini merupakan drama di bawah Rumah Karya Citra. 

Antara pelakon yang terlibat adalah \ Baim Wong, Elfira Loy, Haliza Misbun, Azhar Sulaiman

Bagi yang nonton online boleh tonton di youtube TV3 MALAYSIA ya.

Selamat menonton.

Post a Comment

Previous Post Next Post