Tonton Drama Ghaib Episod 7 Full. Mulai 9 Ogos 2021, drama baru bergenre seram lakonana shukri yahaya dan siti Elizad ini akan mula ditayangkan. Dengar kata ramai yang meminati drama seramkan. macam drama mata ketiga sebelum ni pun dah viral gila-gila kan. Sebenarnya drama ghaib ini merupakan drama yang di adaptasi dari novel projek seram terowong tau. Mungkin korang pernah baca sebelum ni kan. Selain itu, drama 10 episod ini juga di arahkan oleh Ng Ken Kin dan pernah ditayangkan untuk channel tonton.my. jom kita Tonton Drama Ghaib Episod 7 Full di bawah ini.


Tonton Drama Ghaib Episod 7 Full

Tonton Drama Ghaib Episod 7 Full

Drama ini akan ditayangkan pada setiap hari Isnin hingga Khamis jam 10.30 malam. berikut kami kongsikan Drama Ghaib Episod 7 Full dibawah ini. Sinopsis Drama Ghaib ini mengisahkan tentang sebuah kolej yang mana dibahagian belakang bangunan terdapat sebuah gua terbiar. Pada suatu malam, empat pelajar kolej Mimie, Jessica, Nina dan Suzi masuk ke dalam gua untuk bermain spirit of coins dan menyeru roh penunggu gua. 

Satu lembaga yang dikenali sebagai hantu Mona muncul dan mereka berlari keluar dari gua dan menyedari Mimie tiada bersama mereka. Detektif Riza dan Sarjan Anita diarahkan menyiasat kejadian itu namun mereka tidak percaya dengan kewujudan hantu Mona.

Drama Full

-  https://t.me/kakidrama2020

Pengetua kolej itu, Puan Maurice meminta pihak polis merahsiakan perkara berkenaan demi menjaga nama baik premis berkenaan dan tidak suka dengan kehadiran detektif di kolej tersebut. Malangnya selepas kejadian tersebut  Jessica sering diganggu oleh hantu Mona dan tiba-tiba menghilangkan diri dari kolej.

INFO DRAMA

Baiklah, antara pelakon lain yang turut sama terlibat adalah  Eyka Farhana, Joanna Bessey, Erynne Erynna, Scha Elinnea, Qara Lyana, Neera Azizi, Chacko Vadaketh, Chandni Kaur, Doria Rachel, Emelda Rosmila, Munir dan Ramli Saleh

Tak sabar nak tengok keseluruhan erita seram ni tau. Korang jangan lupa tengok sama-sama tau. Selamat menonton.


Post a Comment

Previous Post Next Post