Tonton Drama Shah Alam 40k Episod 24 Full. Hari ini akan ditayangkan sebuah drama menarik yang dibintangi oleh Rita Rudaini, Umie Aida dan Anna Jobling. Watak-watak dalam drama ini terdiri daripada Rita Rudaini sebagai Datin Rose. Umie Aida sebagai Datin Azalina manakala Anna Jobling sebagai Shafinaz.Drama bersiri ini mempunyai 28 episod dan diarahkan oleh Isma Yusoof. Sebelum ini drama ini telah di tayangkan di saluran online iaitu IQIYI dan kini ia akan menggantikan drama hatimu sedingin salju yang telah selesai tayangannya. Drama ini akan ditayangkan untuk slot AKASIA tau. Macam manalah perjalanan keseluruhan cerita ini agaknya. Kalau anda dah tengok di channel online, mesti anda tahu pengakhirannya kan. Bagi yang baru nak tonton tu, boleh Tonton Drama Shah Alam 40k Episod 24 Full di bawah ini ya.


Tonton Drama Shah Alam 40k Episod 24 Full


Tonton Drama Shah Alam 40k Episod 24 Full

Berikut di kongsikan Drama Shah Alam 40k Episod 24 Full untuk tontonan anda. Drama 28 episod ini akan mula ditayangkan pada 3 Ogos 2021 dan akan ditayangkan pada setiap hari isnin hingga Jumaat jam 9 malam di TV3. Drama shah alam 40k ini mengisahkan tentang Kehiduppan dan situasi kejiranan golongan atasan di Shah Alam yang didiami oleh tiga wanita terkemuka iaitu Datin Sri Azlina, Datin Rose dan Tengku Shafinaz Mckenzie. 

Walaupun kehidupan mereka kaya raya tetapi Masing-masing menyimpan rahsia tersendiri. Satu hari, rahsia mereka terbongkar juga dan menyebabkan berlakunya insiden yang tidak diingini. Adakah persahabatan mereka semakin akrab atau sebaliknya.

Drama Shah Alam 40k Episod 24 Full

👇👇


Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Seterusnya watak lain yang terlibat dalam drama ini adalah Jabir Meftah sebagai Akiff dan Danish Iskandar sebagai Fatah. Zailin Aqeesha sebagai Arisa. Selain itu, pelakon lain yang terlibat adalah Fadlan Hazim, Aedy Ashraf, Yusry Abdul Halim dan Qistina Khaled

SINOPSIS EPISOD SEBELUM INI.

Fattah meluahkan dia belum puas keluar dengan Teacher Hans.  Datin Rose tidak percaya suaminya secara kebetulan ada di tempat Fattah bersukan dan menganggap suaminya sengaja skodeng dan sudah cemburu. 

Akiff menipu Datuk Sri Yahya mengatakan dia tidak sihat dan tidak mahu ke kolej kerana mukanya breakout akibat tersilap mengambil suplement untuk menarik perhatian Florence.

Harapnya drama ni bestlah kan. Dapat trending dengan viral baru lah meriah kan. Taklah rasa macam kita tengok sorang jer. hehe.

Selamat menonton.


Post a Comment

Previous Post Next Post