Drama Semanis Senyumanmu Episod 3 Full. Sebuah drama baru ni telah mula ditayangkan sejak 7 oktober 2021 yang lalu. Korang dah layan ke belum cerita ni? 

Kalau belum, boleh lah layan dekat bawah ni ya. Antara pelakon utama dalam drama ini adalah Aiman Hakim dan juga Daiyan Trisha tau. 

Bagi yang tak tahu, drama ini pernah di tayangkan di Disney + dan sekarang pula akan ditayangkan di tv 3. 

Berikut merupakan Drama Semanis Senyumanmu Episod 3 Full untuk bacaan anda. 


Drama Semanis Senyumanmu Episod 3 Full
Drama Semanis Senyumanmu Episod 3 Full

Anda boleh tonton Drama Semanis Senyumanmu Episod 3 Full di bawah ini. Drama menarik lakonan daiyan ini menceritakan tentang kehidupan Azim yang merupakan pekerja di sebuah restoran terkenal sebagai tukang masak.

Azim selalu mendapat pujian kerana masakannya tapi bila di kecam, Azim umpama panas baran. Dia tidak dapat terima kritikan orang. 

Satu ketika tu, Kuih Lopes masakan Azim mendapat kritikan, Lalu dia tidak tunggu lama, dia terus buat baru dan cuba dapatkan komen staff nya. Tapi semuanya sedap.

Rupanya, pelanggan tu adalah Si Azra. Owner kedai bakery. Dia dengan Iman buka kedai bakery lepas diorang putus cinta.

Tonton Penuh di 

👇👇

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Nak dijadikan cerita, Satu hari, Azim teman anak saudara dia pergi kedai bakery Azra ni. Masa nak bayar tu, Azim kenal sangat dengan orang yang kritik masakan dia haritu tengah jaga kaunter. Si Azra lah tu.

Azim tak tunggu lama, terus dia kritik roti yang Azra buat. Katanya tekstur roti tu tak elok lah apa lah.

Lepas haritu, diorang terjumpa balik dalam satu majlis. Azra minta maaf dekat Azim. Sebagai tanda minta maaf , Azra nak ajarkan Azim cara buat lopes yang betul. 

Sebab Azra power bab kuih-kuih ni. Tapi korang rasa Azim nak terima ke pelawaan tu? Kalau nak tahu, kenalah tengok sampai habis cerita ni.

Selamat menonton.

INFO DRAMA

Drama ini hanya mempunyai 16 episod tau dan di arahkan oleh Faizul Jais untuk Produksi Parallax Pictures. 

Watak-watak dalam cerita ini terdiri daripada Aiman Hakim sebagai Chef Azim dan Daiyan Trisha sebagai Azra. Shyrim Husni  pula  sebagai Naufal dan Shekeen Waida sebagai Azreen.

Pelakon lain yang turut sama terlibat adalah Adib Azlan, Shyrim Husni, Abbas Mahmood, Akhmal Nazri, Zahirah Macwilson, Awie, Zoul Muhammad, Thaqif Zohiri, Adib Fikri, Lokman Hakim, Afif Mikhail, Sofea Ace, Rozuki, AG Aziz, Rashimah dan Muhammad Nur Iman.

Tak sabar nak tengok ending dia kan. Selamat menonton!


Post a Comment

Previous Post Next Post