"

 Drama Wifi Sebelah Rumah Episod 8 Full. Mira mengajak Ghaz untuk teman membeli barang hantaran untuk pertunangannya. Mereka menghabiskan banyak masa bersama dan hubungan mereka semakin erat. Walaubagaimanapun, Uncle Sam marah bila mendapat tahu yang Ghaz telah berjumpa dengan anaknya sementara Fizi tiada. Drama ini juga menggantikan drama perisik cinta tak diundang yang telah selesai ditayangkan. Berikut merupakan Drama Wifi Sebelah Rumah Episod 8 Full untuk bacaan anda.


Drama Wifi Sebelah Rumah Episod 8 FullDrama Wifi Sebelah Rumah Episod 8 Full

Jom aku nak cerita sedikit mengenai Drama Wifi Sebelah Rumah Episod 8 Full ini. Drama ini mengisahkan tentang Ghaz yang juga seorang yang bekerja. Keperluannya sangat untuk menggunakan wifi.

Jadi, Ghaz akan pergi ke kafe yang dekat dengan rumahnya untuk menggunakan wifi di sana sehinggalah kerjanya selesai.

Tonton Penuh di 

👇👇

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Ada seorang awek ni, nama dia Mira. Kebetulan dia ada di kafe tu, jadi dia cuba tolong ghaz dengan memberi password wifi rumahnya. Kebetulan mereka berjiran. 

Sejak itu jugalah, mereka mula jatuh hati di antara satu sama lain. Namun, Ghaz perlu menempuhi pelbagai cabaran untuk memikat hati Mira.

Ditambah Bapa Mira yang garang macam singa tu. Boleh ke Ghaz menakluk hati Mira? Kalau nak tahu, kenalah tengok sampai habis cerita ni.

INFO DRAMA

Tarikh tayangan awal drama ini di disney + adalah pada 25 jun dan di tv 3 pada 7 oktober 2021. Waktu tayangan di tv3 pula adalah pada setiap hari isnin hingga jumaat jam 7 malam.

Watak-watak yang terlibat dalam cerita ini adalah Zul Ariffin sebagai Ghaz dan Ruhainies sebagai Mira. Kemudian, kita ada Keith Foo sebagai Fizi dan Nurin Afiqah sebagai Shasha.

Begitu juga dengan Fadlan Hazim sebagai Fendi. Antara pelakon lain yang terlibat adalah Asha Zainul, Ridzuan Hashim, Fazlina Ahmad, Ziana Zain

Macam manalah kesudahan cerita romantik komedi ni kan. Tak sabar lak nak tahu ending dia macam mana. hehe

Selamat menonton.


Post a Comment

Previous Post Next Post