Tonton Drama Gerak Khas Undercover Episod 1 Full. Mulai 1 Oktober 2021, siri baru drama gerak khas akan mula ditayangkan di TV3. Pelbagai aksi menarik dan best akan disajikan kepada para penonton. Antara pelakon yang terlibat dalam siri baru ini adalah Erra Fazira, Salina Saibi, C.Kumaresan, Farid Amirul dan Dato’ AC Mizal. Sebelum ni kita dah tengok Gerak khas the finale kan. Aku ingat dah habis dah semua, tapi macam kata Dato Yusuf Haslam, jenama gerak khas ni dah lama dan sayang untuk dihentikan . Agak-agaknya, best tak drama baru ni? Jom lah Tonton Drama Gerak Khas Undercover Episod 1 Full di bawah ini.   Tonton Drama Gerak Khas Undercover Episod 1 Full

Tonton Drama Gerak Khas Undercover Episod 1 Full

Jom tonton tengok Drama Gerak Khas Undercover Episod 1 di bawah ini ya. Dalam siri terbaru ini, lebih fokus kepada Ketua gengster, Tony Bono yang terlibat dalam pengedaran dadah, penjualan senjata api dan juga bisnes kelab malam. 

Kumpulan ini  menjadi sasaran utama DSP Jeslina dan ASP Salina untuk menumpaskan sindiket jenayah yang dikuasai olehnya. 

Satu demi satu rancangan Tony gagal kerana tindakan pihak polis yang pantas menghidu gerakan mereka. Tony sedar ada sesuatu di sebalik kegagalan mereka, jadi dia meminta Malik untuk mencari siapa yang menjadi pembelot dalam pasukan mereka yang memberi maklumat kepada pihak polis sampai dapat. 

Tonton Drama Gerak Khas Undercover Episod 1 Full

Tonton Penuh di 

👇👇

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Dapatkah Tony diberkas oleh Pihak Polis? atau kegiatannya masih bermaharajalela ? Adakah ada pembelot dalam spy mereka?

Tak sabar nak tengok siri baru gerak khas ini kan.

INFO DRAMA

Antara watak dalam cerita ini adalah Raja Afiq membawa watak sebagai Malik. Erra Fazira sebagai DSP Jeslina dan Salina Saibi sebagai ASP Salina. Dato Rosyam Nor pula sebaga Tony Bono. 

Watak lain yang terlibat adalah ASP Zaki yang dilakonkan oleh AAron Aziz. Inspektor Elly yang di lakonkan oleh Elizabeth Tan dan Insspektor Rita yang dilakonkan oleh Ruzana Ibrahim.

Khalida Balqis membawa watak sebagai Alia yang merupakan seorang wartawan.

Pelakon lain yang turut memeriahkan siri kali ini adalah Eizlan Yusof,  Farid Amirul, Kumaresan, AC Mizal  dan Kenji Sawahi

Ingat tau waktu tayangan drama ini adalah pada setiap hari jumaat jam 10.30 malam di TV3 !

Selamat menonton.

 


Post a Comment

Previous Post Next Post