KBS2 mengesahkan Kim Seon Ho akan meninggalkan '2 Days, 1 Night"

KBS2 mengesahkan Kim Seon Ho akan meninggalkan  '2 Days, 1 Night". Selepas kontroversi yang melanda pelakon kim seon ho baru-baru ini. ramai yang mengatakan kenapa dia tidak meninggalkan rancangan realiti 2 days, 1 night. Sebenarnya Pada 20 Oktober, KBS2 telah mengeluarkan pernyataan rasmi untuk mengesahkan bahawa pelakon Kim Seon Ho akan meninggalkan pelakon '1 Night, 2 Days'.


KBS2 mengesahkan Kim Seon Ho akan meninggalkan  '2 Days, 1 Night"Kakitangan produksi '2 days, 1 night' menyatakan, 

"Halo, ini adalah staf musim 2 day, 1 night  KBS2 4. Kakitangan produksi telah secara rasmi memutuskan bahawa pelakon Kim Seon Ho akan meninggalkan program ini, setelah kontroversinya baru-baru ini. Dia juga akan diedit dengan sebaik mungkin dalam episod akan datang yang sudah difilemkan sebelum kontroversi, untuk mengurangkan rasa tidak selesa yang ditimbulkan oleh penonton. Kakitangan produksi '2 Days, 1 Night' akan teruskan yang terbaik untuk membuat program yang baik terus maju. Terima kasih. "


Menurut pelbagai laporan media, para ahli rancangan '2 Days, 1 Night' juga telah diberitahu mengenai pemergian Kim Seon Ho dari pertunjukan awal hari ini. Setakat ini, penggambaran berikutnya untuk '1 Night, 2 Days' dijadualkan berlangsung pada 29 Oktober.

Post a Comment

Previous Post Next Post