"

Drama Mr Bibik Episod 20 Full. Aulia semakin dihimpit rasa simpati pada Arisya. Dia cuba merahsiakan apa yang dia dengar dari Firas. Aulia berlakon seolah tak ada apa-apa yang terjadi. Aulia telah pergi ke rumah Arisya dan berjumpanya. Ini merupakan sebuah drama baru yang akan mula ditayangkan mulai 29 Oktober 2021 ini. Drama ini dibintangi oleh  Saharul Ridzwan dan juga Zara Zya. Drama ini juga menggantikan drama semanis senyumanmu dan juga drama wifi sebelah rumah.  Bagi yang tak tahu, drama ini merupakan drama adaptasi dari novel yang menggunakan tajuk yang sama. Tak sabar nak tahu bagaimana flow jalan cerita drama mr bibik ni kan. Berikut merupakan Drama Mr Bibik Episod 20 Full untuk tontonan anda.


Drama Mr Bibik Episod 20 Full





Drama Mr Bibik Episod 20 Full

Kami kongsikan Drama Mr Bibik Episod 20 Full di bawah ini. Kalau tak ada, anda boleh tengok di link yang telah kami sediakan ya. Mengambil slot akasia, pastinya drama ini akan ditayangkan pada setiap isnin hingga jumaat pada jam 7 malam. 

Drama ini diarahkan oleh Pali Yahya tau untuk produksi Saphire Screen. Dalam cerita ini juga Saharul Ridzwan membawa watak sebagai Firas. Manakala Zara Zya sebagai Aulia.

Arisya ceritakan pada Aulia tentang rancangan Firas yang mahu mengahwininya. Aulia tenang mendengar semua cerita dari Arisya biarpun hatinya terseksa mendengar.

Tonton Drama Mr Bibik Episod 20

Kaki Drama, Jom tengok !!

👇👇

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Kali kedua dia datang untuk mengemas rumah Aulia, Dia di perangkap oleh Ayah dan Tunang Aulia. Mereka di tangkap basah di rumah tersebut.

Ayah Aulia marah lalu menyuruh mereka berkahwin. Tapi masing-masing tak nak, namun mereka tidak ada pilihan lain. Jadi terpaksalah mereka berkahwin. 

Tunang Aulia yang beriya tangkap basah Aulia tu masih nak try Aulia lagi. Tapi dapat ker?

Hubungan Aulia dan Firas semakin erat. Namun hanya kerana satu rahsia Aulia terbongkar sehinggakan Firas marah besar dan menghalau Aulia.

Apa rahsia tu? Kalau nak tahu kenalah tonton di TV3 !

Selamat menonton.

\

Post a Comment

Previous Post Next Post