"

Live Streaming ABPBH 2021. Malam ini akan berlangsungnya Majlis Anugerah Bintang Popular Berita Harian yang ke 34. Tapi sayangnya, malam ini tidak ada kehadiran penonton dibenarkan untuk acara berprestij ini. Namun begitu, majlis tetap berlangsung dengan persiapan yang sangat luar biasa daripada para artis yang membuat persembahan. Kalau nak tahu top 5 abpbh 2021, boleh klik link ini ya. Berikut merupakan Live Streaming ABPBH 2021.


Live Streaming ABPBH 2021


Live Streaming ABPBH 2021

Bagi sesiapa yang tercari-cari link Live Streaming ABPBH 2021, boleh rujuk link dibawah ya. Sebelum ni aku asyik kongsikan pasal drama jer kan. Kiranya malam ni cheat day la sikit. hehe. kita layak ABPBH pulak yer.

Jom tonton dekat link yang aku sedia kan ini ya.

👇👇

Link live -

Kalau tak dapat, boleh tengok di telegram - https://t.me/kakidrama2020

Jom join group fb >> Kaki Hiburan << untuk tengok live!

Untuk tahun ini, pengacara bagi anugerah bpbh ini adalah Sherry al hadad dan untuk karpet merah akan dihoskan oleh Izzue Islam dan juga  Sissy Iman tau.

Siapakah yang akan dinobatkan sebagai bintang paling popular untuk tahun ini? Errm.. aku ramal Haqiem Rusli sekali lagi akan menang malam ni. hehe

tapi ini ramalan saja tau, bukan betul-betul.

Apa-apa pun semoga berjaya buat semua top 5 yang telah layak ke pentas final yang akan berlangsung malam ini.

Post a Comment

Previous Post Next Post