Drama Cukup Derita Itu Episod 35 Full. Ketika di dalam perjalanan ke KLIA, sementara menunggu masuk ke balai berlepas, Ellani ingat kembali ketika Zarul memujuknya agar tidak pisahkan Afiq dan Nia dengannya. Zarul mendapat tahu berita tersebut daripada papanya yang Ellani akan ke Korea bersama anak-anaknya, Zarul tidak setuju.  Setelah hampir beberapa bulan dihentikan tayangan, drama ini kembali muncul dan akan mula bersiaran pada 15 November 2021 ini. Antara pelakon utama dalam cerita ni adalah Ruhainies dan juga Hisyam Hamid. Dapatkah Ellani melepas kan diri dari kekejaman mak ngah dia itu? jom kita sama-sama saksikan. Jom tonton Drama Cukup Derita Itu Episod 35 Fulldi bawah ini.

baca sinopsis musim kedua di drama cukup derita itu 2Drama Cukup Derita Itu Episod 35 Full
Apa sekalipun hubungannya dengan Ellani, Afiq dan Nia adalah tanggungjawabnya. Ellani tidak boleh sesuka hati hendak membawa Afiq dan Nia pergi darinya. Ellani pelik dengan Zarul, tiba-tiba timbulkan isu tersebut sedangkan sebelum ini dia telah menyerahkan hak penjagaan Afiq dan Nia kepadanya. Apabila Zarul berkeras tidak membenarkan membawa Afiq dan Nia, Ellani bengang kerana Zarul tidak ada hak mencampuri urusan hidupnya. Zarul tidak perlu tunjuk baik, mengambil berat pasal anak-anaknya kerana Zarul sendiri tahu apa yang dia lakukan terhadap Afiq dan Nia. 

Drama Cukup Derita Itu Episod 35 Full

Cerita ini mengisahkan tentang kehidupan pasangan kembar Ellani dan Ellana yang telah kematian kedua orang tua dan dibesarkan oleh ibu saudara. Jom tonton Drama Cukup Derita Itu Episod 35 Full di bawah ini.

Walaupun dibesarkan oleh ibu saudara, Ellani dan Ellana dilayan tidak sama. Ellana dilayan bagaikan puteri manakala Ellani dilayan seperti hamba.

Dalam episod terakhir musim pertama tempoh hari, kami ada kongsikan sinopsisnya. Dendam Makngah dan pasangan kembarnya, Ellana menyebabkan hidup Ellani penuh dengan duka. Lelaki yang telah menjadi suaminya mula berubah hati dan cintakan semula Ellana hingga sanggup menceraikannya. Dia diceraikan hanya melalui sms.


Tonton Drama Cukup Derita Itu Episod 35 Full

- telegram kami - https://t.me/+a4z6YhaZJCpjNWU1

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Sikap dan kasih sayang Zarul telah membuka pintu hati Ellani untuk menerimanya. Ellani akur dia telah jatuh cinta dengan suaminya. 

Namun, kebahagiaan hanya sementara. Zarul pulih ingatannya. Saat itu dia merasakan Ellani menjadi punca dia berpisah dengan Ellana. 

Ellani dikatakan mengambil kesempatan atas penyakitnya itu. Dia begitu membenci Ellani. Tanpa rasa simpati, dia tergamak menceraikan Ellani. 

Zarul kembali pada kekasihnya, Ellana. Pujukan dan nasihat ibunya, Datin Mahani tidak diendahkannya. Saat ini yang ada dalam fikirannya hanyalah Ellana saja.

Tak sabar sungguh nak tengok sambungan drama ni. Macam hari tu drama ni tengok syok dan tengah viral tapi terpaksa di berhentikan kerana PKP.

Tapi tak apalah, sekarang mereka kembali menghiasi waktu malam anda. 

Selamat menonton.

Post a Comment

Previous Post Next Post