Drama Cukup Derita Itu Episod 37 Full. Ellani mendiamkan diri, tidak memberikan jawapan kerana dia seperti keberatan hendak bersetuju dengan syarat-syarat Zarul kerana sebelum ini Zarul tidak mahu dipanggil abang dengan alasan geli. Setelah hampir beberapa bulan dihentikan tayangan, drama ini kembali muncul dan akan mula bersiaran pada 15 November 2021 ini. Antara pelakon utama dalam cerita ni adalah Ruhainies dan juga Hisyam Hamid. Dapatkah Ellani melepas kan diri dari kekejaman mak ngah dia itu? jom kita sama-sama saksikan. Jom tonton Drama Cukup Derita Itu Episod 37 Full di bawah ini.

baca sinopsis musim kedua di drama cukup derita itu 2Drama Cukup Derita Itu Episod 37 FullZarul bengang bila Ellani mengungkit kisah yang lepas. Dia hendak mulakan kehidupan yang baru dan tidak mahu Ellani memberikan alasan apa-apa. 

Drama Cukup Derita Itu Episod 37 Full

Cerita ini mengisahkan tentang kehidupan pasangan kembar Ellani dan Ellana yang telah kematian kedua orang tua dan dibesarkan oleh ibu saudara. Jom tonton Drama Cukup Derita Itu Episod 37 Full di bawah ini.

Walaupun dibesarkan oleh ibu saudara, Ellani dan Ellana dilayan tidak sama. Ellana dilayan bagaikan puteri manakala Ellani dilayan seperti hamba.

Dalam episod terakhir musim pertama tempoh hari, kami ada kongsikan sinopsisnya. Dendam Makngah dan pasangan kembarnya, Ellana menyebabkan hidup Ellani penuh dengan duka. Lelaki yang telah menjadi suaminya mula berubah hati dan cintakan semula Ellana hingga sanggup menceraikannya. Dia diceraikan hanya melalui sms.


Tonton Drama Cukup Derita Itu Episod 37 Full

- telegram kami - https://t.me/+a4z6YhaZJCpjNWU1

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Sikap dan kasih sayang Zarul telah membuka pintu hati Ellani untuk menerimanya. Ellani akur dia telah jatuh cinta dengan suaminya. 

Namun, kebahagiaan hanya sementara. Zarul pulih ingatannya. Saat itu dia merasakan Ellani menjadi punca dia berpisah dengan Ellana. 

Ellani dikatakan mengambil kesempatan atas penyakitnya itu. Dia begitu membenci Ellani. Tanpa rasa simpati, dia tergamak menceraikan Ellani. 

Zarul kembali pada kekasihnya, Ellana. Pujukan dan nasihat ibunya, Datin Mahani tidak diendahkannya. Saat ini yang ada dalam fikirannya hanyalah Ellana saja.

Tak sabar sungguh nak tengok sambungan drama ni. Macam hari tu drama ni tengok syok dan tengah viral tapi terpaksa di berhentikan kerana PKP.

Tapi tak apalah, sekarang mereka kembali menghiasi waktu malam anda. 

Selamat menonton.

Post a Comment

Previous Post Next Post