Tonton Drama Diari Seorang Suami Episod 11 Full.  Hairi bengang dengan Azman yang cuba ingin membantu tetapi memberikan syarat yang tidak masuk akal. Pergaduhan berlaku antara Hairi dan Azman dan menyebabkan Azman terjatuh dan mengalami kecederaan. Semalam dah selesai tayangan drama kekasih hati mr bodyguard yang menyaksikan ada happy ending. Dah habis drama tu maka akan ada drama baru yang menggantikannya. Drama baru ini merupakan drama yang akan mula ditayangkan pada 12 November 2021 ini. Antara pelakon yang terlibat adalah penyanyi Afieq Shazwan dan Yuna Rahim sebagai peneraju utamanya. Berikut merupakan Tonton Drama Diari Seorang Suami Episod 11 Full untuk bacaan anda semua.  Tonton Drama Diari Seorang Suami Episod 11 Full
Neesa terus salahkan Hairi kerana melakukan kekasaran pada Azman. Hairi kemudiannya terus mengajak Neesa keluar dari rumah itu dan berkata yang Azman bukanlah orang baik seperti yang disangkakan oleh Neesa.

Tonton Drama Diari Seorang Suami Episod 11 Full

Bagi yang tak tahu, kami kongsikan Tonton Drama Diari Seorang Suami Episod 11 Full untuk anda dan tambahan untuk anda, drama ini hanya mempunyai 13 episod sahaja. Jadi rasanya tak lama tayangan dia.

Drama diarai seorang suami ini mengisahkan Hairi mendapat tawaran bekerja di pejabat Azman manakala Neesa lebih pada menjaga banglo Azman yang mana Azman tinggal seorang diri sejak isterinya Damia hilang dan dipercayai telah meninggal dunia.

Drama Diari Seorang Suami Episod 11 Full

Kaki Drama, Jom tengok !!
👇👇

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Drama 13 episod ini akan ditayangkan pada setiap hari rabu sehingga sabtu pada jam 9 malam di TV3. Untuk pengetahuan anda, drama ini merupakan idea asal Azril Hamzah dan skripnya ditulis sendiri oleh beliau dan juga Nasir Sulaiman.

Bagi pengarah pula, pengarah Johan Bakar yang mengarahkan drama ini. 

Dah baca sinopsis, mesti korang nak tahu watak dalam cerita ni kan. Penyanyi Afieq Shazwan membawa watak sebagai Hairi dan heroin cerita ini adalah Yuna Rahim sebagai Nisa. Turut menjadi pelakon utama adalah Keith Foo sebagai Azman.

Berikut merupakan pelakon lain dalam cerita ini. Fimie Don, June Lojong, Syanie Hisham, Khal Isyaf, Sani Sudin, Iqbal Mazlan, Suraya, Kamal Ibrahim dan Aiyuni Hashim.

Sebenarnya aku tak sabar nak tengok drama baru ni sebab ada Yuna Rahim. Lakonan dia semakin hari semakin baik tau. Rugilah kalau tak tengok.

Selamat menonton!


Post a Comment

Previous Post Next Post