Drama Kisah Cinta Kita Episod 12 Full. Amer dan Aleesa kena kerja luar, jadinya Amer ajak untuk Aleesa bercuti sekali, honeymoon macam yang Datuk Ramzi pernah cakap sebelum ni tapi Aleesa keberatan sebab kena tinggalkan Hanisah lama. Amer cadangkan untuk ajak Hanisah sekali. Amer yakinkan Aleesa yang sudah sampai masanya untuk mereka beritahu Hanisah yang mereka sudah berkahwin. Drama baru ini akan menggantikan drama mr bibik  yang telah selesai tayangnnya. Macam manalah jalan cerita drama ni kan. jom tonton  Drama Kisah Cinta Kita Episod 12 Full  di bawah ini.  


Drama Kisah Cinta Kita Episod 12 Full
Awalnya Aleesa tak setuju, Amer yakinkan yang dia takkan cerita pasal call girl dan kenapa dia orang kahwin. Malah dia juga nak kenal dengan siapa mak mertuanya. Kata-kata Amer buatkan Aleesa yakin yang Amer memang serius dengan rumah tangga mereka dan dia terpujuk untuk setuju.. 

Drama Kisah Cinta Kita Episod 12 Full 

Sebelum ini pun aku dah pernah tulis mengenai drama kisah cinta kita ni kan. Bagi yang masih tak tahu, jom tonton Drama Kisah Cinta Kita Episod 12 Full  di bawah ini.

Sebenarnya, drama 28 episod ini telah pun di tayangkan pada bulan Jun 2021 yang lalu. Kiranya ini di ulang siar semula di TV3.

Drama ini mengisahkan tentang hidup dua orang wanita bernama Alisa dan seorang lagi bernama Natasya. Kehidupan mereka berdua jelas berbeza apabila Alisa perlu hidup dalam keadaan sederhana dan berjimat cermat. Dia juga perlu mengorbankan cita-citanya demi meneruskan kehidupannya.

Natasya pula lain dari Alissa. Hidupnya sangat mewah dan selesa. Dia juga sering dimanjakan dengan kemewahan yang sangat luar biasa sehinggakan dia tidak kenal erti susah.

Apa yang terjadi kepada mereka berdua ini? Sama-sama kita nantikan. 

Tonton Drama Kisah Cinta Kita Episod 12 Full 

👇👇

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Drama ini di arahkan oleh Riza Baharudin untuk produksi A.Aida Production. Skrip drama ini pula di tulis oleh Rehal Nuharis dan Bikash Nur Idris. Drama ini akan ditayangkan untuk slot akasia iaitu pada setiap hari isnin hingga jumaat jam 7 malam.

Dalam drama ini juga Aedy Ashraf membawa watak sebagai Amer. Manakala Amelia Henderson pula membawa watak sebagai Aleesa. Turut sama berlakon dalam cerita ini adalah Hazman Al idrus yang melakonkan  watak sebagai Putra.

Pelakon lain yang turut sama terlibat dalam drama ini adalah Ikmal Amry, Sarah Hildebrand, Khaty Azian, Jalaludin Hassan dan Maria Farida.

Tak sabar nak tahu kesudahan cerita ni kan. Jangan lupa tonton drama kisah cinta kita ini di TV3!


Post a Comment

Previous Post Next Post