Drama Kisah Cinta Kita Episod 5 Full. Datin Laila balik kerumah dan terkejut melihat Alida kat ruang tamu rumah. Datin Laila mulanya sangkakan itu Natasya. Alida berasa takut sebab dia tahu muka Datin Laila kerana sebelum ni beberapa kali hampir terserempak dan dia dapat rasakan Datin Laila itu sesuatu sebab itu Amer tak benarkan dia jumpa Datin Laila. Baru Datin Laila dekati dan nak tanya siapa sebenarnya Alida, Amer sampai di rumah. Alida lega sebab Amer selamatkan dia. Drama baru ini akan menggantikan drama mr bibik  yang telah selesai tayangnnya. Macam manalah jalan cerita drama ni kan. jom tonton  Drama Kisah Cinta Kita Episod 5 Full  di bawah ini.  


Drama Kisah Cinta Kita Episod 5 Full

Mulai 26 November 2021 ini, drama baru ini akan mula ditayangkan untuk slot akasia tau. Antara pelakon utama dalam drama ini adalah Aedy Ashraf dan juga Amelia Henderson tau. Mesti bestkan bila dapat tengok gandingan mereka berdua ni. 

Drama Kisah Cinta Kita Episod 5 Full 

Sebelum ini pun aku dah pernah tulis mengenai drama kisah cinta kita ni kan. Bagi yang masih tak tahu, jom tonton Drama Kisah Cinta Kita Episod 5 Full  di bawah ini.

Sebenarnya, drama 28 episod ini telah pun di tayangkan pada bulan Jun 2021 yang lalu. Kiranya ini di ulang siar semula di TV3.

Drama ini mengisahkan tentang hidup dua orang wanita bernama Alisa dan seorang lagi bernama Natasya. Kehidupan mereka berdua jelas berbeza apabila Alisa perlu hidup dalam keadaan sederhana dan berjimat cermat. Dia juga perlu mengorbankan cita-citanya demi meneruskan kehidupannya.

Natasya pula lain dari Alissa. Hidupnya sangat mewah dan selesa. Dia juga sering dimanjakan dengan kemewahan yang sangat luar biasa sehinggakan dia tidak kenal erti susah.

Apa yang terjadi kepada mereka berdua ini? Sama-sama kita nantikan. 

Tonton Drama Kisah Cinta Kita Episod 5 Full 

👇👇

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Drama ini di arahkan oleh Riza Baharudin untuk produksi A.Aida Production. Skrip drama ini pula di tulis oleh Rehal Nuharis dan Bikash Nur Idris. Drama ini akan ditayangkan untuk slot akasia iaitu pada setiap hari isnin hingga jumaat jam 7 malam.

Dalam drama ini juga Aedy Ashraf membawa watak sebagai Amer. Manakala Amelia Henderson pula membawa watak sebagai Aleesa. Turut sama berlakon dalam cerita ini adalah Hazman Al idrus yang melakonkan  watak sebagai Putra.

Pelakon lain yang turut sama terlibat dalam drama ini adalah Ikmal Amry, Sarah Hildebrand, Khaty Azian, Jalaludin Hassan dan Maria Farida.

Tak sabar nak tahu kesudahan cerita ni kan. Jangan lupa tonton drama kisah cinta kita ini di TV3!


Post a Comment

Previous Post Next Post