Drama Saat Kau Takluk Cinta Ini Episod 3 Full. Sejak 20 Disember 2021 yang lalu, drama terbaru ini mula ditayangkan bagi menggantikan  drama cukup derita itu. Drama adaptasi dari novel ini dilakonkan oleh pelakon utamanya iaitu  Idris Khan dan juga Intan najuwa. Gandingan drama Tuan Daniel kembali guys! Drama ini menceritakan tentang Haira Melissa yang dituduh merapas tunang adik tirinya. Oleh sebab itu, dia di halau keluar dari keluarganya itu.  Jom kita tonton Drama Saat Kau Takluk Cinta Ini Episod 3 Full di bawah ini.  


Drama Saat Kau Takluk Cinta Ini Episod 3 Full


Drama Saat Kau Takluk Cinta Ini Episod 3 Full

Bagi yang tak tahu sinopsis drama saat kau takluk cinta ini, meh aku kongsikan dengan korang. 

Drama ini menceritakan tentang Haira Melissa yang dituduh merapas tunang adik tirinya. Oleh sebab itu, dia di halau keluar dari keluarganya itu. 

Bila dah kena halau, dia pun pergilah bawa luka dan lara ke sebuah kampung untuk mencari kawannya. Nak jadikan cerita dia tersesat ketika hujan yang lebat di sana.

Kalau hujan dah lebat, mestilah dia tumpang berteduh di sebuah pondok. Dia pun datang dari jauh kan tak kenal siapa-siapa pula tu, jadi dia duduk di bawah pondok.

Kemudian dia terjumpa dengan seorang lelaki bernama Rahhal. Siapa pula mamat ni? 

Pemuda bernama Rahhal ini merupakan seorang yang mempunyai pendidikan yang tinggi dan dia merupakan lulusan luar negara tau.

Drama Saat Kau Takluk Cinta Ini Episod 3 Full

👇👇

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Dia juga mendapat tawaran kerja di ibu negara tapi dia terpaksa membatalkan hasratnya itu kerana ibunya yang bernama hajah damiah diserang penyakit strok.

Dia membuat keputusan besar iaitu dia memilih untuk menjaga ibunya dan menguruskan kebuh pisang dan kolam ikan milik keluarganya sendiri.

Hajjah Damiah dan Rahhal mempunyai musuh mereka tersendiri. Satu hari mereka telah di halau keluar dari rumah pusaka Tok Wan Damit yang merupakan tempat mereka tinggal sebelum ini.

Orang yang menghalau mereka itu pun bukanlah orang asing. Mak Long Nisah dan anaknya si Fakhril. Mereka ni memang ada niat jahat terhadap keluarga Rahhal.

Haira pula mula terjatuh hati dengan Rahhal kerana kebaikan dan keikhlasan dia yang selalu mengambil berat pasal dia.

Selepas beberapa ketika Rahhal masuk melamar Haira dan dia menerima lamaran tersebut. Tapi dalam hati Haira dia ada rahsia yang belum diberitahu kepad Rahhal.

Apakah rahsia itu? Bagaimana penerimaan Rahhal jika dia tahu rahsia tersebut? kalau nak tahu kenalah tonton sampai habis drama ni tau. hehehe.

Post a Comment

Previous Post Next Post