Drama Kau Cipta Kasih Episod 1 Full.  Khadijah, Hasnah dan Ramlah tidak mendapat kasih sayang dan diabaikan begitu sahaja. Sabariah seakan membenci anak-anaknya kerana tidak menyintai Abdullah dan kerana sikap kasar Abdullah terhadapnya. Mula ditayangkan sejak 13 Januari 2022, Drama ini menggantikan drama saat kau takluk cinta ini tau. Antara pelakon utama dalam drama ini adalah seperti Nazim Othman dan Uyaina Arshad tau. Drama ini ditayangkan untuk slot Samarinda TV3. Macam manalah jalan cerita drama kau cipta kasih ni kan. Menarik atau tidak eh? jom sama-sama kita baca sinopsis drama kau cipta kasih dibawah ini ya.  


Drama Kau Cipta Kasih Episod 1 Full
Tonton Drama Kau Cipta Kasih Episod 1 Full

Jom kami kongsikan mengenai Drama Kau Cipta Kasih Episod 1 Full. Drama ini mengisahkan tentang 4 beradik yang menjadi mangsa kekejaman keluarga mereka. Seorang hidup dengan tempang menjadikan ia sering dihina dan menyusahkan.

Seorang lagi memikul bebanan keluarga setelah ibunya melepaskan tanggungjawabnya. Ada yang membawa diri ke luar negara. 

Walaupun kecewa dengan keluarganya, namun ia bercita-cita untuk merasa bahagia dengan adik beradiknya.

Masihkan ada peluang untuk mereka mencari dan mendapatkah kebahagiaan?


Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

selamat menonton! 

Info Drama Kau Cipta Kasih Episod 1 Full

Bagi yang dah baca sinopsis drama kau cipta kasih ini, aku nak kongsikan yang drama ini mempunyai 15 episod sahaja dan akan mula ditayangkan pada 13 Januari 2022.

Waktu tayangan drama ini adalah pada setiap hari isnin hingga khamis pada jam 10 malam. Drama ini juga di adaptasi dari novel karya Azilah Wahab tau!

Ia diarahkan oleh Nazir Jamaludin untuk produksi Ansar Creative Media. Skripnya pula ditulis oleh Azlina Din dan Azilah Wahab.

Antara pelakon yang terlibat adalah Nazim Othman, Uyaina Arshad, Amanda Amry dan Fify Azmi. Selain itu, kita juga ada pelakon seperti Sherie Merlis, Nafiz Muaz, Sahronizam, Marissa Yasmin dan Dilla Ahmad.

Selamat menonton.


Post a Comment

Previous Post Next Post