Drama Shakira Episod 3 Full. Perbalahan antara Amir dan Shakira nampaknya tak ada tanda-tanda akan berakhir. Pantang berjumpa akan ada pertikaman lidah dan aksi yang menyakitkan hati. Mereka saling mengkritik dan berbalas perbuatan yang kurang menyenangkan. Dari dua orang yang tidak saling mengenali, mereka jadi “musuh yang nyata”. Drama yang dilakonkan oleh pelakon hebat seperti Janna Nick, Shukri Yahaya dan Khai Bahar ini  akan mula ditayangkan pada 5 Januari 2022. Untuk yang tak tahu, drama ini juga akan menggantikan drama kisah cinta kita yang telah selesai tayangannya. Berikut merupakan Drama Shakira Episod 3 Full untuk bacaan anda. Siapakah Shakira ni? 


Drama Shakira Episod 3 Full


Prasangka kuasai fikiran mereka. Amir bagi gelaran “scamer” kepada Shakira. Bukan scam duit tapi scam ketenangan orang lain. Tiba satu saat dia pernah berkata, walau dalam dunia ni hanya tinggal Shakira sorang aje manusia selain dirinya, dia takkan kahwin dengan Shakira. Begitulah hebatnya kebencian mereka berdua. 


Drama Shakira Episod 3 Full

Kami kumpulkan sinopsis drama shakira ini untuk anda. Drama ini mengisahkan mengenai seorang gadis muda bernama shakira. Dugaan hidup dia tidak seperti orang lain yang seusia dengan dia.

Shakira terpaksa berhenti belajar dari kolej selepas kakaknya mengalami gangguan mental. Atas sebab itu jugalah dia menjadi buskers sepenuh masa untuk mencari rezeki.

Pengorbanan shakira memang hebat, namun ada yang tidak suka dengan gadis ini. Siapakah dia? jangan lupa tonton di tv 3!


Tonton Drama Shakira Episod 3 Full

Anda boleh tonton Drama Shakira Episod 3 Full di bawah ini ya. Bagi yang tak tahu, drama ini mempunyai 28 episod kesemuanya dan akan disiarkan pada setiap hari isnin hingga jumaat pada jam 7 malam.

👇👇

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!


Pengarah bagi drama ini pula adalah Idora Abdul Rahman untuk produksi Wiranusa Corporation. Antara pelakon yang terlibat adalah Janna Nick, Shukri Yahaya, Khai Bahar dan Syerinie Myra.

Selain itu, kita juga ada pelakon seperti Ramona Zamzam, Edika Yusof, Ikhwan Khairudin, Marisa Yasmin dan Melissa Wafa.

Tak sabar nak tengok drama lakonan pelakon-pelakon hebat ni kan. Jangan lupa untuk tonton drama shakira ini mulai 5 januari 2022 tau!

Selamat menonton.


 

Post a Comment

Previous Post Next Post