Drama Shakira Episod 27 Full. Shakira kini kembali ke Kuala Lumpur. Sambung belajar semula. Amir ikut Shakira datang ke KL dan berusaha pujuk Shakira dengan menghimbau cerita lama mereka. Dia sanggup tunggu Shakira depan pintu utama kolej, bawa cafe latte tapi ternyata luka di hati Shakira tidak terpujuk lagi. Drama yang dilakonkan oleh pelakon hebat seperti Janna Nick, Shukri Yahaya dan Khai Bahar ini  akan mula ditayangkan pada 5 Januari 2022. Untuk yang tak tahu, drama ini juga akan menggantikan drama kisah cinta kita yang telah selesai tayangannya. Berikut merupakan Drama Shakira Episod 27 Full untuk bacaan anda. Siapakah Shakira ni? 


Drama Shakira Episod 27 Full


Hanisah tenang di rumah jagaan. Shakira kembali menyanyi dengan Busker Cinta Hati dengan mencari pendapatan untuk kesinambungan hidupnya dan Hanisah. Tuan Rizal masih pujuk Shakira untuk kembali menyanyi dan main muzik di resortnya. Irdi sudah boleh ambil Yanie di hujung minggu.


Drama Shakira Episod 27 Full

Kami kumpulkan sinopsis drama shakira ini untuk anda. Drama ini mengisahkan mengenai seorang gadis muda bernama shakira. Dugaan hidup dia tidak seperti orang lain yang seusia dengan dia.

Shakira terpaksa berhenti belajar dari kolej selepas kakaknya mengalami gangguan mental. Atas sebab itu jugalah dia menjadi buskers sepenuh masa untuk mencari rezeki.

Pengorbanan shakira memang hebat, namun ada yang tidak suka dengan gadis ini. Siapakah dia? jangan lupa tonton di tv 3!


Tonton Drama Shakira Episod 27 Full

Anda boleh tonton Drama Shakira Episod 27 Full di bawah ini ya. Bagi yang tak tahu, drama ini mempunyai 28 episod kesemuanya dan akan disiarkan pada setiap hari isnin hingga jumaat pada jam 7 malam.

👇👇

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!


Pengarah bagi drama ini pula adalah Idora Abdul Rahman untuk produksi Wiranusa Corporation. Antara pelakon yang terlibat adalah Janna Nick, Shukri Yahaya, Khai Bahar dan Syerinie Myra.

Selain itu, kita juga ada pelakon seperti Ramona Zamzam, Edika Yusof, Ikhwan Khairudin, Marisa Yasmin dan Melissa Wafa.

Tak sabar nak tengok drama lakonan pelakon-pelakon hebat ni kan. Jangan lupa untuk tonton drama shakira ini mulai 5 januari 2022 tau!

Selamat menonton.


Post a Comment

Previous Post Next Post