Drama 3 Nota Cinta Episod 13 Full. Sofea dan Abby berasa gembira kerana matlamatnya untuk melihat Alia dan Zain berpisah dan mungkin akan bercerai, kemungkinan besar akan menjadi kenyataan. Alisa dipuji kerana begitu berani menghalau Zain dan mempertahankan maruah dan kehormatan keluarganya.  Mulai 14 Febuari 2022 ini, akan ditayangkan sebuah drama baru yang menggantikan drama Shakira. Pelakon utama dalam cerita 3 nota cinta ini adalah Ashraf Muslim dan Sharifah Rose tau. Rasanya ini kali pertama mereka berdua digandingkan dalam drama kan dan akan mengambil slot Akasia di saluran TV3. Jom tengok Drama 3 Nota Cinta Episod 13 di bawah ini ya.  


Drama 3 Nota Cinta Episod 13 Full
Zain tidak puas hati dan cuba mencari jalan untuk membetulkan keadaan, tetapi masih gagal. Setiap kali Zain cuba menghubungi Alisa, Alisa akan dipengaruhi oleh keluarganya supaya jangan melayan Zain. Bahkan Alisa dipujuk supaya meminta cerai daripada Zain. 

Drama 3 Nota Cinta Episod 13 Full

Drama ini mengisahkan tentang kehidupan kekeluargaan Aminah dan Bahar. Mereka hidup bahagia sehinggalah perkara berlaku terhadap cucu mereka yang bernama Alisa.

Berikut merupakan link Drama 3 Nota Cinta Episod 13 Full untuk tontonan anda.

Alisa sering dikongkong oleh ibunnya sehingga kan dia tidak bebas hidup dalam rumahnya itu. Mujurlah ada Nenek Aminah dan Bahar yang sentiasa menyelamatkan Alisa tu.

Alisa mula berkenalan dengan Zain yang membuatkan Aminah dan Bahar tidak suka. Dapatkah Alisa meneruskan hubungannya dengan Zain?

Sama-sama kita tonton!

👇👇

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Drama ini akan mula ditayangkan pada 14 Febuari 2022 dan waktu tayangannya adalah pada setiap isnin hingga jumaat pada jam 7 malam.

Bagi yang tak tahu, drama ini diarahkan oleh Emi Suffian untuk produksi orangetree  production tau. 

Pelakon Ashraf muslim membawa watak sebagai Zain dan Sharifah Rose pula sebagai Alisa. Antara pelakon lain yang terlibat adalah Afifah Nasir, Salina Saibi, Zila Bakarin dan Muaz Fitri. 

Selain itu, kita juga ada pelakon seperti Jasper Supayah, Jalaludin Hassan dan Aznah Hamid.

Tak sabar pula nak tengok drama ni kan. jangan lupa tengok tau di tv3.


Post a Comment

Previous Post Next Post