Drama Cinta Amnesia Episod 10 Full. Saat dapat tahu yang ibunya datang menyerang dan malukan Laura di depan rumah Laura, Huzair jadi bengang sungguh. Terus Huzair telah luahkan perasaan cintanya terhadap Laura kepada ibunya. Ismalaili pula muncul lalu memberitahu ibu Huzair yang dia tak mahu teruskan pertunangan dengan Huzair – dia ambil keputusan untuk sambung pelajaran. Dia mahu keluar dari taman itu dan mengejar impiannya untuk jadi penyanyi. Korang rindu drama Riena Diana tak? Haa, ini drama baru bergenre komedi lakonan Riena dan juga Zynakal. Sebenarnya drama ini ditayangkan di TV3 tetapi korang boleh juga tonton secara online di saluran viu. Macam mana agaknya jalan cerita drama koemdi ini ya? kalau korang nak tahu, jom Drama Cinta Amnesia Episod 10 Full di bawah ini. Ramai cakap best cerita ni tau.  


Drama Cinta Amnesia Episod 10 Full



Drama Cinta Amnesia Episod 10 Full

Korang yang dah tengok Drama Cinta Amnesia Episod 10 Full mesti nak tahu sinopsis drama cinta amenesia ni kan. Drama 13 episod ini mengisahkan tentang Laura. Dia ni seorang gadis yang berangan nak hidup mewah dan terkenal.

Jadi dia harap yang dia dapat berkahwin dengan lelaki kaya yang bernama Idham. Akhirnya mereka berkahwin, tapi sayang, perkahwinan mereka gagal.

👇👇

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Drama yang di arahkan oleh Heykal Hanifah ini skripnya ditulis oleh Adza Emie dan Siti Solehah Abd Ghani.

watak-watak yang dilakonkan dalam drama ini adalah Riena Diana sebagai Laura Madeena. Zynakal pula sebagai Huzair dan Jasmin Hamid sebagai Puan Liala.

Selain itu, kita juga ada Bell Ngasri sebagai Latef dan Anas Ridzuan pula membawa watak sebagai Leon. Pelakon Nadzmi Adhwa pula sebagai Lukeman dan Faezah Elai sebagai Julia.

Tambahan pula kita ada Shaz Jazlee dalam drama ini.

Tak sabar nak tahu kesudahan drama ni sebabnya jalan cerita dia sangat ringan dan menarik untuk ditonton. Korang boleh layan di TV3 jer tau.. Senang jer.

Selamat menonton.




Post a Comment

Previous Post Next Post