Drama Cinta Amnesia Episod 12 Full. Laura cuba memujuk Huzair tapi nyata terlambat kerana Izham telah dengarkan suara rakaman Laura sebelum ini, barulah Laura sedar tawaran itu hanyalah helah Izham. Laura semakin dihurung rasa bersalah… Huzair telah ‘basuh’ Laura tentang kesalahan perangai Laura yang terlalu pentingkan diri, dan dia tak mahu lagi jumpa Laura seumur hidupnya… Laura sedih sekali.


Korang rindu drama Riena Diana tak? Haa, ini drama baru bergenre komedi lakonan Riena dan juga Zynakal. Sebenarnya drama ini ditayangkan di TV3 tetapi korang boleh juga tonton secara online di saluran viu. Macam mana agaknya jalan cerita drama koemdi ini ya? kalau korang nak tahu, jom Drama Cinta Amnesia Episod 12 Full di bawah ini. Ramai cakap best cerita ni tau.  


Drama Cinta Amnesia Episod 11 Full


Drama Cinta Amnesia Episod 12 Full

Korang yang dah tengok Drama Cinta Amnesia Episod 12 Full mesti nak tahu sinopsis drama cinta amenesia ni kan. Drama 13 episod ini mengisahkan tentang Laura. Dia ni seorang gadis yang berangan nak hidup mewah dan terkenal.

Jadi dia harap yang dia dapat berkahwin dengan lelaki kaya yang bernama Idham. Akhirnya mereka berkahwin, tapi sayang, perkahwinan mereka gagal.

👇👇

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Drama yang di arahkan oleh Heykal Hanifah ini skripnya ditulis oleh Adza Emie dan Siti Solehah Abd Ghani.

watak-watak yang dilakonkan dalam drama ini adalah Riena Diana sebagai Laura Madeena. Zynakal pula sebagai Huzair dan Jasmin Hamid sebagai Puan Liala.

Selain itu, kita juga ada Bell Ngasri sebagai Latef dan Anas Ridzuan pula membawa watak sebagai Leon. Pelakon Nadzmi Adhwa pula sebagai Lukeman dan Faezah Elai sebagai Julia.

Tambahan pula kita ada Shaz Jazlee dalam drama ini.

Tak sabar nak tahu kesudahan drama ni sebabnya jalan cerita dia sangat ringan dan menarik untuk ditonton. Korang boleh layan di TV3 jer tau.. Senang jer.

Selamat menonton.


Post a Comment

Previous Post Next Post