Drama Sayang Tak Dikenang Episod 17 Full. Ayu tak sangka Raqib tak mahu lepaskan pelukan spontannya itu. Tidak semena-mena Ayu rasa sangat bahagia. Namun kebahagiaan itu tidak lama. Sebaik kucing itu berbunyi lagi, Raqib pun lepaskan Ayu untuk menghalau kucing keluar.  Antara pelakon utama dalam drama ini adalah Fadlan Hazim dan juga Ruhainies tau. Mesti best jalan cerita dia. Bagi yang tak tahu, drama ini juga merupakan drama yang di adaptasi dari sebuah novel yang ditulis oleh Wazrul Shah. Macam mana agaknya kesudahan cerita ni ? jom kita baca Drama Sayang Tak Dikenang Episod 17 Full untuk anda di bawah.  


Drama Sayang Tak Dikenang Episod 17 Full


Drama Sayang Tak Dikenang Episod 17 Full

Bagi yang nak tahu sinopsis drama sayang tak dikenang ini, boleh sambung baca ya. Drama ini mengisahkan tentang seorang gadis bernama Ayu Izzhani dan juga seorang jejaka bernama Raqib.

Kedua-dua mereka bertemu secara tidak sengaja di sebuah pesta buku yang berlangsung di PWTC. Kemudian mereka berdua pun bertunang.

Hattin pula merupakan sahabat baik kepada Ayu. Dia telah berjumpa dengan kekasih hatinya iaitu Tafzani.

tonton Drama Sayang Tak Dikenang Episod 17 Full

👇👇

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Kisah Hattin pula dia sebelum ini tidak terbuka hati untuk bercinta namun kehadiran tafzani membuka kebali sinar dalam hidupnya.

Peristiwa hitam yang dialami hattin membuatkan dia sukar untuk jatuh cinta sebelum ini.

Hubungan Hattin dan kawan baiknya Ayu tiba-tiba diuji.

Pada masa yang sama, Erick yang menyukai ayu dalam diam kini muncul untuk mendapatkan ayu kembali.

Tafzani pula pada awalnya nampak baik tetapi mempunyai agenda untuk menjarakkan hubungan persahabatan di antara ayu dan hattin.

Mampukah ayu dan hattin kekal bersahabat sehingga akhirnya? Kalau nak tahu, kenalah tengok drama ni nanti.

Selamat menonton!


Post a Comment

Previous Post Next Post