Drama Sayang Tak Dikenang Episod 6 Full. Taf beriya tanya apa masalah Hattin sebenarnya. Dalam keadaan tertekan, tak sengaja Hattin tunjukkan gambar Instagram Omar di sebuah resort di Port Dickson (ada nama resort dalam gambar). Mulai 4 Mac 2022 ini, drama baru ini akan mula ditayangkan. Antara pelakon utama dalam drama ini adalah Fadlan Hazim dan juga Ruhainies tau. Mesti best jalan cerita dia. Bagi yang tak tahu, drama ini juga merupakan drama yang di adaptasi dari sebuah novel yang ditulis oleh Wazrul Shah. Macam mana agaknya kesudahan cerita ni ? jom kita baca Drama Sayang Tak Dikenang Episod 6 Full untuk anda di bawah.  


Drama Sayang Tak Dikenang Episod 6 Full


Tapi kelihatan kelibat Camelia di belakang. Taf marah kepada Omar yang tidak hargai kesetiaan Hattin. Taf ungkit bagaimana Hattin beriya reject Taf ketika dia ajak keluar. Kata Hattin, mungkin Omar bosan dengannya kerana dia terlalu sibuk dengan kerja dan bertunang pula terlalu lama?


Drama Sayang Tak Dikenang Episod 6 Full

Bagi yang nak tahu sinopsis drama sayang tak dikenang ini, boleh sambung baca ya. Drama ini mengisahkan tentang seorang gadis bernama Ayu Izzhani dan juga seorang jejaka bernama Raqib.

Kedua-dua mereka bertemu secara tidak sengaja di sebuah pesta buku yang berlangsung di PWTC. Kemudian mereka berdua pun bertunang.

Hattin pula merupakan sahabat baik kepada Ayu. Dia telah berjumpa dengan kekasih hatinya iaitu Tafzani.

tonton Drama Sayang Tak Dikenang Episod 6 Full

👇👇

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Kisah Hattin pula dia sebelum ini tidak terbuka hati untuk bercinta namun kehadiran tafzani membuka kebali sinar dalam hidupnya.

Peristiwa hitam yang dialami hattin membuatkan dia sukar untuk jatuh cinta sebelum ini.

Hubungan Hattin dan kawan baiknya Ayu tiba-tiba diuji.

Pada masa yang sama, Erick yang menyukai ayu dalam diam kini muncul untuk mendapatkan ayu kembali.

Tafzani pula pada awalnya nampak baik tetapi mempunyai agenda untuk menjarakkan hubungan persahabatan di antara ayu dan hattin.

Mampukah ayu dan hattin kekal bersahabat sehingga akhirnya? Kalau nak tahu, kenalah tengok drama ni nanti.

Selamat menonton!


Post a Comment

Previous Post Next Post