Drama Suamiku Lelaki Pendosa Episod 13 Full. ACahaya habiskan 3 hari untuk berzikir, solat dan memohon petunjuk daripada Allah. Dean sedih dan rasa bersalah yang amat tetapi dia hormati Cahaya dan beri ruang untuk dia fikir. . Antara pelakon utama dalam drama ini adalah Aaron Aziz dan juga Sophia Barakhbah. Drama ini juga akan menggantikan drama kau cipta kasih yang telah selesai tayangnya. Macam manalah jalan cerita drama aaron aziz nikan. hehe jom tonton Drama Suamiku Lelaki Pendosa Episod 13 Full di bawah ini. 



Drama Suamiku Lelaki Pendosa Episod 13 Full


Dean masih jalankan tanggungjawabnya sebagai suami di rumah. Cahaya akhirnya dengan tenang bersemuka dengan Dean. Dia minta Dean jelaskan in detail kenapa Dean mahu berkahwin dengan Cahaya. Sebagai suami isteri, Cahaya berhak untuk tahu semuanya. Semuanya kerana ibu ugut Dean bila dapat gosip daripada saudara mara family ibu

Drama Suamiku Lelaki Pendosa Episod 13 Full

Bagi yang nak tengok Drama Suamiku Lelaki Pendosa Episod 13 Full, boleh layan dekat link yang kami sediakan ya. cerita ini mengisahkan tentang jejaka lelaki yang sempurna, kacak dan sado. Dia juga boleh dikatakan complete dari setiap sudut.

Masalah mamat ni pula, dia lebih cenderung kepada hubungan sejenis. jahat sungguh mamat ni. Tetapi dengan kehadiran dan sokongan isterinya, hidup dean berubah sekelip mata. Isterinya bernama cahaya malaika. 

Pada mulanya, Hidup bahagia cahaya malaika berubah selepas dia mengetahui yang dia bukan anak kandung encik firdaus. 

Baca sambungan sinopsis drama suamiku lelaki pendosa (klik).

Tonton Episod penuh

👇👇

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!


Drama ini boleh dikatakan panjang jugalah kerana ia mempunyai 28 episod dan mula ditayangkan pada 9 febuari 2022 tau.

Drama ini akan ditayangkan pada setiap hari isnin hingga khamis pada jam 10 malam di slot samarinda. Bagi yang tak tahu, drama ini di arahkan oleh Eyra Rahman untuk produksi global station sdn bhd.

Tadi aku ada cakap yang cerita ini diadaptasi dari novelkan. ni aku nak bagitahu yang Drama Suamiku lelaki pendosa adalah adaptasi dari novel Imamku Lelaki Pendosa karya Umie Nadzimah.

Tak sabar nak tahu kesudahan cerita cahaya dan dean kan. selamat menonton!


Post a Comment

Previous Post Next Post