Drama Suamiku Lelaki Pendosa Episod 14 Full. Cahaya bertanya sejak bila Dean jadi gay. Dean bagitahu sejak dia belajar di luar negara. Masa tu Iz, teman sebilik dengannya. Dia tidak pernah bersama dengan mana-mana perempuan.. Antara pelakon utama dalam drama ini adalah Aaron Aziz dan juga Sophia Barakhbah. Drama ini juga akan menggantikan drama kau cipta kasih yang telah selesai tayangnya. Macam manalah jalan cerita drama aaron aziz nikan. hehe jom tonton Drama Suamiku Lelaki Pendosa Episod 14 Full di bawah ini. Drama Suamiku Lelaki Pendosa Episod 14 Full
 Tidak ada perasaan yang wujud bila dia pandang perempuan, tetapi bila dia pandang lelaki, perasaan itu wujud. Cuma dia tak pernah bersama dengan mana-mana lelaki, kecuali Izfairin. Cahaya mahu tahu apa yang Dean mahukan daripadanya. Kalau boleh, Dean tak mahu berpisah dengan Cahaya. Dia tak mahu jadi anak derhaka. Tapi dia faham kalau Cahaya tak mahu lagi berkahwin dengannya. Cahaya mintak Dean bagi dia masa untuk buat keputusan. 

Drama Suamiku Lelaki Pendosa Episod 14 Full

Bagi yang nak tengok Drama Suamiku Lelaki Pendosa Episod 14 Full, boleh layan dekat link yang kami sediakan ya. cerita ini mengisahkan tentang jejaka lelaki yang sempurna, kacak dan sado. Dia juga boleh dikatakan complete dari setiap sudut.

Masalah mamat ni pula, dia lebih cenderung kepada hubungan sejenis. jahat sungguh mamat ni. Tetapi dengan kehadiran dan sokongan isterinya, hidup dean berubah sekelip mata. Isterinya bernama cahaya malaika. 

Pada mulanya, Hidup bahagia cahaya malaika berubah selepas dia mengetahui yang dia bukan anak kandung encik firdaus. 

Baca sambungan sinopsis drama suamiku lelaki pendosa (klik).

Tonton Episod penuh

👇👇

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!


Drama ini boleh dikatakan panjang jugalah kerana ia mempunyai 28 episod dan mula ditayangkan pada 9 febuari 2022 tau.

Drama ini akan ditayangkan pada setiap hari isnin hingga khamis pada jam 10 malam di slot samarinda. Bagi yang tak tahu, drama ini di arahkan oleh Eyra Rahman untuk produksi global station sdn bhd.

Tadi aku ada cakap yang cerita ini diadaptasi dari novelkan. ni aku nak bagitahu yang Drama Suamiku lelaki pendosa adalah adaptasi dari novel Imamku Lelaki Pendosa karya Umie Nadzimah.

Tak sabar nak tahu kesudahan cerita cahaya dan dean kan. selamat menonton!


Post a Comment

Previous Post Next Post