Drama Suamiku Lelaki Pendosa Episod 17 Full. Dean mula risaukan cahaya selepas dia jatuh dan pengsan sehingga kena bawa ke Hospital. Iz pula mengamuk dan mendakwa cahaya hanya berlakon untuk mengelakkan Dean jumpa dengan dia. Dean marah dekat Iz dan mintak dia turut sama berubah menjadi manusia yang lebih baik. Antara pelakon utama dalam drama ini adalah Aaron Aziz dan juga Sophia Barakhbah. Drama ini juga akan menggantikan drama kau cipta kasih yang telah selesai tayangnya. Macam manalah jalan cerita drama aaron aziz nikan. hehe jom tonton Drama Suamiku Lelaki Pendosa Episod 17 Full di bawah ini. 



Drama Suamiku Lelaki Pendosa Episod 17 Full








 Iz bengang dengan Cahaya dan dia pastikan Dean dengar semua cemuhan dan amarahnya. Dahlah dia mengamuk bila Dean ambik balik kunci duplicate apartment Dean, sekarang Dean boleh nak happy tengok gambar dan video baby. 

Drama Suamiku Lelaki Pendosa Episod 17 Full

Bagi yang nak tengok Drama Suamiku Lelaki Pendosa Episod 17 Full, boleh layan dekat link yang kami sediakan ya. cerita ini mengisahkan tentang jejaka lelaki yang sempurna, kacak dan sado. Dia juga boleh dikatakan complete dari setiap sudut.

Masalah mamat ni pula, dia lebih cenderung kepada hubungan sejenis. jahat sungguh mamat ni. Tetapi dengan kehadiran dan sokongan isterinya, hidup dean berubah sekelip mata. Isterinya bernama cahaya malaika. 

Pada mulanya, Hidup bahagia cahaya malaika berubah selepas dia mengetahui yang dia bukan anak kandung encik firdaus. 

Baca sambungan sinopsis drama suamiku lelaki pendosa (klik).

Tonton Episod penuh

👇👇

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!


Drama ini boleh dikatakan panjang jugalah kerana ia mempunyai 28 episod dan mula ditayangkan pada 9 febuari 2022 tau.

Drama ini akan ditayangkan pada setiap hari isnin hingga khamis pada jam 10 malam di slot samarinda. Bagi yang tak tahu, drama ini di arahkan oleh Eyra Rahman untuk produksi global station sdn bhd.

Tadi aku ada cakap yang cerita ini diadaptasi dari novelkan. ni aku nak bagitahu yang Drama Suamiku lelaki pendosa adalah adaptasi dari novel Imamku Lelaki Pendosa karya Umie Nadzimah.

Tak sabar nak tahu kesudahan cerita cahaya dan dean kan. selamat menonton!


Post a Comment

Previous Post Next Post