Tonton Drama Do You Love Me Captain Episod 19. Bagi menyelamatkan diri daripada agenda jahat makciknya yang kejam, Daneena bersembunyi di sebuah rumah banglo di atas bukit di tepi laut milik Darish, seorang Kapten TUDM. Drama trending di bulan puasa ini sedang hangat ditayangkan di tv3. Drama yang dibintangi pelakon utama iaitu Ali Reza dan juga Sharifah rose ini mendapat tempat dalam kalangan penonton kerana jalan cerita yang menarik. Korang dah tengok episod ke 19 drama do you love me captain ni? kalau belum, jom kita tengok!



Drama Do You Love Me Captain Episod 19


Tonton Drama Do You Love Me Captain Episod 19


Drama ini mengisahkan seorang gadis bernama Daneena. Dia ni sebenarnya lari dari tektik jahat mak ciknya. Dalam melarikan diritu dia bersembunyi di sebuah banglo rumah di atas sebuah bukit.

Banglo ini milik Darish yang juga merupakan seorang Kapten TUDM. Mereka akhirnya bertemu. Daneena dan Darish.

Oleh sebab tidak manis kalau orang luar nampak diorang dua dalam satu rumah dan pada masa yang sama nak elakkan dari identiti daneena di kenal orang lain, Darish buat keputusan untuk berkahwin dengan Daneena.



Tapi lepas berkahwin, Daneena dapat teruskan hidupnya sebagai orang gaji dalam rumah banglo Darish.

Persoalannya sekarang, boleh kah mereka buat seperti tu? Atau makcik Daneena dapat menghidu lokasi Daneena?

Kalau nak tahu, kenalah tengok drama ini sampai habis tau!


Post a Comment

Previous Post Next Post