Episod Akhir Drama Melur Untuk Firdaus. FFirdaus yang pakai masker muka, kalut dan panggil Dee yang lari terjerit-jerit kata hantu. Melur gelak besar. Firdaus berjaya pujuk Dee dan masuk ke rumahnya. Dee marahkan Melur yang cuba tukar BFnya jadi lembut. Melur melawan juga dan mereka berbalah lagi. Firdaus tetap pertahankan Dee. Depan mereka Melur buat tak kisah tapi bila masuk bilik, Melur meluah sedihnya kepada Qistina. Ketika Firdaus mencuci mukanya, Dee terdengar Melur bercakap seorang diri dalam bilik. Dee terus tarik Firdaus mendengar sama dan tuduh Melur mental, mungkin sebab stress dengan hubungan mereka.   jom tengok cerita episod akhir melur untuk firdaus dibawah ini.


Episod Akhir Drama Melur Untuk Firdaus
Episod Akhir Drama Melur Untuk Firdaus 


Drama ini mengisahkan tentang Firdaus yang dipaksa berkahwin dengan Melur. Firdaus sudah mempunyai kekasih hati bernama Dee.

Tetapi atas desakan ibunya dia perlu berkahwin dengan Dee dalam masa 48 jam. Tetapi Dee pula belum bersedia menjadi isteri kepada Firdaus.

Akhirnya, Firdaus terpaksa kawin dengan Melur tetapi sebenarnya Melur sangat menyukai Firdaus. Jadi dia rasa sedih bila firdaus tak suka dekat dia.

Namun, dia nekad nak pikat hati suaminya itu. Ada 7 syarat tau dia bagi! apa dia syarat tu? kenalah tengok drama ni nanti tau!
Post a Comment

Previous Post Next Post