Pemfitnah Puteri Sarah Mohon Maaf Secara Terbuka.

Pemfitnah Puteri Sarah Mohon Maaf Secara Terbuka. Semalam telah dilaporkan mengenai puteri sarah telah menghantar saman kepada seorang pengguna media sosial yang menfitnah dirinya dan keluarga. Selepas beberapa kali di cabar untuk saman, akhirnya puteri sarah nekad menyaman pemfitanah berkenaan.


Pemfitnah Puteri Sarah Mohon Maaf Secara Terbuka.


Pemfitnah Puteri Sarah Mohon Maaf Secara Terbuka.

Selepas menerima surat saman dari puteri sarah, pemfitnah tersebut memuat naik permohonan maafnya secara terbuka di sosial media. Perkara ini dikongsikan sendiri oleh puteri sarah di ig storiesnya. 

Pemfitnah berkenaan berkata; 

" Di sini, saya dengan ikhlas hati ingin memohon maaf secara terbuka kepada Puteri Sarah di sebabkan posting-posting di IG saya pada 17.7.2022 yang memberi pendapat mengenai isu rumahtangga beliau.

“Saya telah menerima surat LOD yang meminta saya untuk meminta maaf secara terbuka dan tidak lagi mengeluarkan sebarang kenyataan berkaitan Puteri Sarah ataupun keluarga.

“Saya minta maaf sekali lagi kepada Puteri Sarah dan keluarga beliau yang berasa terkesan dan terasa hati dengan posting saya.

“Saya mendoakan Puteri Sarah diberikan ketenangan dan kebahagian. Semoga segala urusan di permudahkan, Insya-Allah,” tulis individu berkenaan.

Dalam pada itu, Puteri Sarah turut menulis: “Permohonan maaf secara terbuka dari pihak sana. Thank you veru much.”

Post a Comment

Previous Post Next Post